"ŠTA JE KRIVA UPRAVA? NE IGRA UPRAVA, VEĆ IGRAČI I STRUČNI ŠTAB"! Iliev iskren - "Ispadali smo i ranije iz Evrope"
Ivica Iliev, Foto: Starsport©

"Glavu gore"

"ŠTA JE KRIVA UPRAVA? NE IGRA UPRAVA, VEĆ IGRAČI I STRUČNI ŠTAB"! Iliev iskren - "Ispadali smo i ranije iz Evrope"

Prolaz je bio već upisan, ali na ovom nivou ne sme bi smelo ovako nešto da se dešava, jer su na ovom nivou ozbiljni igrači i timovi, rekao je nekadašnji sportski direktor Partizana

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana doživeli su poraz u Beogradu u Šerifu od 3:1 i tako su sa ukupnih 3:2 ispali u Ligi konferencija u šesnaestini finala.

Posle utakmice govorio je Ivica Iliev, nekadašnji sportski direktor crno-belih koji je stao na stranu uprave protiv koje su su Grobari imali protest.

DVE BRUKE ZA 12 DANA JER NIJE IGRAO ON? Sve bi bilo drugačije da je Petrić mogao da računa na iskusnog asa (FOTO)

- Šta je Uprava kriva? Ne igra Uprava, već igrači i stručni štab. Uprava je uradila sve što je bilo do nje, znam kako funkcioniše. Glavu gore, sačekaćemo sledeću sezonu za nova nadmetanja u Evropi - rekao je Iliev.

Nastavio je u istom tonu..

Detalj sa utakmice Partizana i Šerifa
Detalj sa utakmice Partizana i Šerifafoto: Starsport©

- Ispadali smo i ranije iz Evrope. Kad podvučete crtu, drugu godinu zaredom imali smo proleće u Evropi. Sad se tek vidi koliki smo prošle sezone Zvezda i mi napravili rezultat osminom finala. Deluje da smo kvalitetniji tim od Šerifa i da je trebalo da prođemo, što sad nije važno. Prolaz je bio već upisan, ali na ovom nivou ne sme bi smelo ovako nešto da se dešava, jer su na ovom nivou ozbiljni igrači i timovi.

Mnogi smatraju da je meč rešen posle poklon penala Siniše Saničanina.

Igranje rukom Siniše Saničanina
Igranje rukom Siniše Saničaninafoto: Arenasport/printscreen

- Krenuli smo fenomenalno. Uživao sam u dominaciji, sjajnom fudbalu, golu. U još dve odlične šanse. Rival nije dotad došao do gola, ali napravili smo penal... neshvatljiv penal! Otad je meč bio u egalu, ali smo iz sopstvene greške po drugi put kapitulirali. Nastavak je počeo kiksom i sa još jednom loptom u mreži - zaključio je sportski direktor Partizana.

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.