Reči Marka Nikolića izazvaće opštu mobilizaciju navijača Partizana! (VIDEO)
Foto: Fonet

jaka konferencija

Reči Marka Nikolića izazvaće opštu mobilizaciju navijača Partizana! (VIDEO)

Trener Partizana je pozvao publiku da "prepozna lošu medijsku situaciju" vezanu za taj klub, i u što većem broju dodje na stadion
Objavljeno:

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da očekuje da njegovi fudbaleri budu agresivni, motivisani i borbeni protiv Borca i da još ne razmišlja o utakmici sa Crvenom zvezdom koja će se igrati sledeće nedelje. - Imam poverenja u svakog igrača da opravda šansu na najbolji mogući način jer se naš cilj ne menja protiv koga god da igramo, u kom god sastavu. Očekujem agresivan, motivisan i borben Partizan, koji zna šta želi i koji će tražiti put do nove pobede - rekao je Nikolić na konferenciji za novinare. Partizan će u subotu dočekati Borac u 23. kolu Super lige. Crno-beli su drugi i zaostaju šest bodova za vodećom Crvenom zvezdom, dok je Borac pretposlednji. Nikolić je naveo da su mu rezultati važniji od igre.

- Želimo da se igra dopadljivo, lepo i atraktivno. Zavisi od raspoloženja igrača, kvaliteta protivnika jer nismo sami na terenu. Pobede sa jednim ili pet golova razlike nose do pobede, a pobede vode ka krajnjem cilju. Ovog trenutka je najvažnije da pobedjujemo - kazao je on.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.