NIGERIJAC NASTAVLJA DA POGAĐA: Zvezda se muči, a dogovoreno pojačanje igra MAESTRALNO!
Piter Olajinka, Foto: Vlastimil Vacek / Borgis / Profimedia

majstorija

NIGERIJAC NASTAVLJA DA POGAĐA: Zvezda se muči, a dogovoreno pojačanje igra MAESTRALNO!

Piter Olanjinka postigao je šesti gol u češkom prvenstvu

Objavljeno: 17:32h

Dok Crvena zvezda kuburi sa napadačima, što se videlo i u meču sa Vojvodinom (1:1), jedno ime spremno čeka dolazak u Beograd.

Piter Olanjinka, levokrilni napadač koji može da igra i centarfora, postigao je šesti gol u češkom prvenstvu. Sada je potvrdio trijumf praške Slavije na gostovanju Pardubicama – 2:0.

Lider Češke je drhtao protiv fenjeraša spasavajući vođstvo zahvaljujući pogotku iz penala Vačlava Jurecke i u jeku inicijative domaćina, usledila je kontra. Olanjinka, koji će na leto doći u Zvezdu, proleteo je u kontri kao brzi voz, uspeo čak i da sačeka čuvara i posle driblinga plasira loptu u mrežu.

Piter Olajinka
foto: Printscreen/youtube/FORTUNA:LIGA Sestřihy

Bila je prava majstorija i potvrda odlične forme Nigerijca, baš u danu kada je Zvezda remizirala sa Vojvodinom (1:1) i mučila se u napadu.

Olanjinka je ove zime dogovorio transfer u Crvenu zvezdu iz Slavije čim mu istekne saradnja sa Pražanima, odnosno bez obeštećenja. Hitri fudbaler je potpisao predugovor sa crveno-belima do 2026. godine, uz opciju da se produži na još jednu sezonu. Pre Slavije igrao je za Zulte Varegem, Duklu iz Praga, Gent, Skenderbeg i u domovini za Jenicami i Bilis.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.