PIKSIJEVA ŽELJA IDE U FRANCUSKU! Transfer od pet miliona evra (FOTO)
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

USKORO POTPIS

PIKSIJEVA ŽELJA IDE U FRANCUSKU! Transfer od pet miliona evra (FOTO)

Selidba u Ligu 1

Objavljeno:

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi želeo je da za meč protiv Sjedinjenih Američkih Država pozove golmana Vladana Kovačevića, ali...

Susret koji se igra u četvrtak u četiri ujutru po srednjeevropskom vremenu proćiće bez momka rođenog u Banja Luci jer ga klub nije pustio.

Vladan Kovačević
Vladan Kovačevićfoto: Profimedia

Meč je van FIFA termina i timovi imaju pravo da zabrane fudbalerima odlazak, a poljski Rakov je to uradio kako 24-godišnjak ne bi napuštao pripreme.

Sigurno da se na Vladana ozbiljno računa pred martovski start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj, a sada je blizu transfera karijere.

Vladan Kovačević
Vladan Kovačevićfoto: Newspix / Zuma Press / Profimedia

Spominjao se kao moguća zamena za Manuela Nojera u minhenskom Bajernu, ali do kraja zimskog prelaznog roka zadužiće dres Monpeljea.

Poljaci bi trebalo da zarede 5.000.000 evra, a Kovačević je prethodno branio boje Sarajeva i Slobode iz Mrkonjić Grada.

Vladan je ove sezone u dresu Rakova odigrao 18 utakmica, primio je devet golova, a 12 mečeva sačuvao je mrežu netaknutom.

Crveno-plavi na polusezoni imaju devet bodova više od Legije i blizu su prve titule prvaka države u istoriji posle dve uzastopne sezone na drugom mestu.

Vladan Kovačević
Vladan Kovačevićfoto: Marcin Bulanda / Zuma Press / Profimedia

Bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine sa sadašnjom ekipom osvojio je dva nacionalna Superkupa (2021. i 2022) i Kup (2021/22).

Prethodno je osvojio duplu krunu u Bosni i Hercegovini (2018/19), a titulu je odbranio naredne sezone, dok je nacionalni Kup osvojio u sezoni 2020/21.

Monpelje je na tabeli francuske Lige 1 15. na tabeli sa samo dva boda više od Bresta, prvog tima u zoni ispadanja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.