OGLASILA SE SUPRUGA SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Objavljene LEPE VESTI (FOTO)
Arijana i Siniša Mihajlović, Foto: Printscreen/Instagram/ariannamihajlovic

BIO JE INSPIRACIJA ZA MNOGE

OGLASILA SE SUPRUGA SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Objavljene LEPE VESTI (FOTO)

O legendarnom fudbaleru nastavlja da se piše i priča

Objavljeno: 18:48h

Siniša Mihajlović je ostavio neizbrisiv trag u srpskom i italijanskom fudbalu, a kakva je veličina bio pokazuje i njegov ispraćaj na večni počinak, gde su došle najveće legende fudbala u Italiji, ali i mnoge javne ličnosti sa kojima je Siniša bio prijatelj.

Miha se hrabro borio sa leukemijom nakon što mu je ustanovljena bolest, a njegova borba inspirisala je mnoge. Nakon nekoliko ciklusa hemoterapija i lečenja, pa i pokušaja sa presađivanjem koštane srži, Miha se vratio na teren i nastavio sa poslom.

Bio je inspiracija za mnoge, a nastavlja da inspiriše i nakon smrti.

Tako je njegova supruga Arijana Mihajlović objavila vest da će organizacija ADMO Lacio, koja je zapravo udruženje donatora koštane srći i hematopoetskih matičnih ćelija za region Lacija u Rimu, otvoriti novu ordinaciju za lečenje bolesti krvi, kako bi bile veće šanse da oboleli od leukemije mogu da pronađu 100% kompatibilnog davaoca za transplantaciju.

- Radimo svaki dan kako bi jednog dana svaki pacijent koji boluje od bolesti krvi mogao pronaći nadu preko 100% kompatibilnog davaoca. Hitnost je svakodnevna, samo u Italiji danas ima preko 1.700 ljudi koji čekaju genetskog brata koji može da im preokrene sudbinu. Lek je u nama, svaki dečak i devojčica koji su zdravi i mlađi od 35 godina mogu da se učlane u registar i doniraju očekivani životni vek. ADMO moli sve one koji ne mogu da se registruju da nam pomognu u širenju i podršci naše misije.

Arijana Mihajlović, Siniša Mihajlović
foto: Printscreen/Intagram/stories/ariannamihajlovic

- Uskoro će ADMO Lacio otvoriti novu ordinaciju u Rimu i posvetiti je Siniši Mihajloviću, u znak sećanja na njegovu veliku hrabrost u suočavanju sa bolešću i njegov veliki altruizam u pomaganju drugim pacijentima koji su doživljavali istu dramu - navedeno je u objavi koju su na Instagramu podelile i supruga Arijana i ćerka Siniše Mihajlovića - Viktorija.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.