Nikolić pred Rad ponovio rečenicu koja se urezala u pamćenje svakog navijača Partizana! (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

motivacija na nivou

Nikolić pred Rad ponovio rečenicu koja se urezala u pamćenje svakog navijača Partizana! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana igraju u nedelju od 14 časova na Banjici protiv Rada, utakmicu 22. kola Super lige Srbije, prvu u prolećnom delu prvenstva
Objavljeno: 15:34h

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da očekuje dobru igru i dobar rezultat svojih igrača u predstojećoj utakmici protiv Rada na početku prolećnog dela Superlige Srbije. - Evo nas na novom početku, kao da je nova sezona, jer ova pauza traje toliko dugo da se sve promeni. Svaki početak je težak, a mi gostujemo ekipi Rada, koju jako cenimo. To je kvalitetna ekipa sastavljena od grupe momaka starijih od 30 godina sa medjunarodnim iskustvom, ali i grupe mladih kvalitenih igrača - rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana.

BOMBE KOJE NISU EKSPLODIRALE: Svi transferi Zvezde i Partizana koji se nisu desili ove zime! (FOTO)

Fudbaleri Partizana igraju u nedelju od 14 časova na Banjici protiv Rada, utakmicu 22. kola Super lige Srbije, prvu u prolećnom delu prvenstva.

PARTIZAN I BOŽINOV - GOTOVA STVAR!

- Partizan kao i u svakoj utakmici traži put do dobrog rezultata i dobre igre, a recept za to je jako dobro poznat. Niko više ne sme da želi pobedu od igrača Partizana, pogotovo u prvoj utakmici. Očekujem dobro izdanje svojih fudbalera, da se sposobnosti podignu na gornju granicu realnih mogućnosti i da idu preko granice bola, a sve za uspeh tima i za dobar start prvenstva - naveo je on.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.