ŽENA NOVOG POJAČANJA ZVEZDE GRMI! Poznata manekenka stiže u Beograd sa Olajinkom i svi će gledati u njene obline
Jetunde i Piter Olajinka, Foto: yetundebarnabas/Instagram

au!

ŽENA NOVOG POJAČANJA ZVEZDE GRMI! Poznata manekenka stiže u Beograd sa Olajinkom i svi će gledati u njene obline

Poznata je u svetu mode, kao i u filmskoj industriji

Objavljeno:

Po svemu sudeći, Piter Olajinka je novo pojačanje Crvene zvezde što su preneli skoro svi relevantni češki mediji.

Prema tim informacijama, Olajinka će postati član crveno-belih 1. jula, dan nakon što mu zvanično istekne ugovor sa Slavijom iz Praga.

Njegov dolazak na Marakanu znači i da će loža najvećeg srpskog stadiona biti bogatija za još jednu atraktivnu navijačicu, odnosno njegovu suprugu Jetunde koja je u braku sa Piterom od leta 2021. godine.

Jetunde je Olajinki u julu prošle godine rodila sina, a u pitanju je nigerijska manekenka koja je svojevremeno bila misica te zemlje. Pored toga što radi kao model, ova 33-godišnja žena je i glumica i filmski producent.

Jetunde je inače proglašena je za najperspektivniju glumicu godine u Nigeriji, nominovana je za model godine, kao i za kraljicu lepote na "Africa Choice Awards."

Što se tiče samog Pitera, on je profesionalnu karijeru počeo u Albaniji. Igrao je za Bilis 2012. i potom Skenderbeg, da bis e 2016. preselio u Gent. Tamo nije odigrao nijedan minut, jer je išao po pozajmicama u Dukli i Zulte Varegemu za koji je na 35 mečeva dao 11 golova.

To ga je preporučilo Slaviju za koju je postigao 43 gola i imao 23 asistencije na 169 meča, počevši od 2018. godine. Slavija ga je tada platila 3.2 miliona evra, a on je zauzvrat postao najbolji strelac češkog kluba u evrokupovima.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.