POTPISAO DVOGODIŠNJI UGOVOR: Vladimir Ivić preuzima rusku ekipu!
Vladimir Ivić, Foto: EPA/Atef Safadi

novi izazov

POTPISAO DVOGODIŠNJI UGOVOR: Vladimir Ivić preuzima rusku ekipu!

Krasnodar posle 17 kola zauzima osmo mesto

Objavljeno: 12:40h

Vladimir Ivić, nekadašnji srpski fudbaler, imenovan je za šefa stručnog štaba ruske ekipe Krasnodar.

Ivić je potpisao dvogodišnji ugovor i time se pridružio još jednom bivšem igraču Partizana Slaviši Jokanoviću koji je trener Dinama iz Moskve, takođe učesnika ruske Premijer lige.

Ivićevi asistenti u ekipi Krasnodara biće Miloš Veselinović i Siniša Gogić, a trener golmana će biti Hristos Kelpekis. Ivić će po sezoni zarađivati 1,5 milion evra, a njegov bivši klub Makabi iz Tel Aviva će dobiti odštetu od 500.000 evra.

Vladimir Ivić
foto: Profimedia

Do promene na mestu trenera u Krasnodaru došlo je pošto je uprava odlučila da se rastane sa prethodnim trenerom Aleksandrom Storožjukom. Krasnodar je posle 17 kola Premijer lige imao 25 poena i zauzimao je osmo mesto, a u Kupu Rusije se plasirao u gornji deo žreba plej-ofa.

Ivić u Krasnodar stiže posle drugog boravka u Makabiju, kratko je radio u engleskom Votfordu, a trenersku karijeru je startovao u solunskom PAOK, gde je okončao igračku karijeru.

Rođeni Zrenjaninac ima 45 godina, a kao fudbaler nastupao je za Proleter, Partizan, Borusiju iz Menhengladbaha, AEK, Aris i PAOK. Za reprezentaciju Jugoslavije i Srbije i Crne Gore nastupio je na osam utakmica.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.