PELEOVA SAHRANA, A ON U DRESU SANTOSA ĆASKA SA NOVINARIMA? Ovaj čovek je 20 godina bio DVOJNIK kralja fudbala! FOTO
Nikanor Ribeiro, Peleov dvojnik, Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

pljunuti pele

PELEOVA SAHRANA, A ON U DRESU SANTOSA ĆASKA SA NOVINARIMA? Ovaj čovek je 20 godina bio DVOJNIK kralja fudbala! FOTO

Trčali su za njim tražeći da se slikaju i vičući "Pele, Pele!"...

Objavljeno:
Nedeljko Đukić

Desetine hiljada ljudi već se okupilo ispred stadiona Santosa "Vila Belmrio" gde satima čekaju da odaju počast preminulom legendarnom fudbaleru ovog kluba i reprezentacije Brazila, Peleu.

Međi njima je i jedan za koga mnogi pomisle da je Peleova maketa dok ne vide da se kreće i priča, slika sa ljudima i ćaska sa novinarima koji ga sve više okružuju.

U pitanju je Nikanor Ribeiro, čovek koji je od 2002. bio Peleov dvojnik zahvaljujući neverovatnoj sličnosti sa likom kralja fudbala koju je i sam Pele priznao kada su se sreli 1996.

Ribeiro je prethodno bio na operacijama oka u SAD i zbog toga je morao da se obrije. Nakon izlaska iz bolnice, brojni Amerikanci i Japanci su počeli da trče za njim tražeći da se slikaju i vičući "Pele, Pele!"...

Podsetimo, Pele je preminuo 29. decembra u 83. godini života i ovog utorka će biti sahranjen u rodnom Santosu nakon što kovčeg sa njegovim telom prođe ulicama lučkog grada koji je, kao i istoimeni klub, proslavio širom sveta.

Pele je jedini fudbaler u istoriji koji je osvojio tri Svetska prvenstva, a sa njim u timu Santos je dominirao ne samo u Brazilu već i na turnirima u Evropi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.