POSLEDNJI OPROŠTAJ OD MIHE: Sa mnogo emocija su govorili čelnici Crvene zvezde, suze na stadionu Rajko Mitić!
Siniša Mihajlović, Foto: Stefan Stojanović

legende ne umiru

POSLEDNJI OPROŠTAJ OD MIHE: Sa mnogo emocija su govorili čelnici Crvene zvezde, suze na stadionu Rajko Mitić!

Objavljeno: 12:08h
Završeno
12:03h

Komemoracija se završila

11:38h

Poslednji se prisutnima obratio i Dragiša Binić

- Dragi prijatelji, izgubili smo najmlađeg i najboljeg među nama. On je to pokazao kroz karijeru. Izgubili smo druga, brata i prijatelja, ja i više, svog cimera i čoveka koji nije znao za poraz. Čoveka koji je uvek voleo da pobedi, Zvezda je dobila čoveka koji je činio sve da dođe do vrha. Dečak koji je dolazi iz malog grada dolazi u Vojvodinu i Zvezdu i nastavlja karijeru u kojoj je sve napravio što može da napravi. Znao je da poštuje starije, ali je držao do sebe. U neverici sam da smo izgubili jednog takvog čoveka. Za junakom se ne plače, neka mu je večna slava i hvala - poručio je popularni Bina, veliki prijatelj Siniše Mihajlovića.

Siniša Mihajlović, Komemoracija Siniši Mihajloviću, Fudbal
foto: Stefan Stojanović
11:35h

Ljupko Petrović je bio sledeći koji se obratio prisutnima

- A, šta da kažem. Siniša Mihajlović je... Svi prethodnici su rekli šta bih ja trebalo ponoviti. Bio je hrabar, uvažen i uvek je želeo pobediti. Imao sam zadovoljstvo da ga treniram na njegovim počecima. Znao sam ga od Osijeka i znao sam ga kao talentovanog mladog igrača. On je iste godine doprineo da Vojvodina bude šampion i nas dvojicu vežu nekako samo uspesi. Dolaskom u Zvezdu je postao svetski šampion. Znaćemo poštovati Sinišu Mihajlovića. Kažu se, kada ga spominjemo, da je još uvek živ. Hvala ti i slava ti - rekao je legendarni trener crveno-belih.

Siniša Mihajlović, Komemoracija Siniši Mihajloviću, Fudbal
foto: Stefan Stojanović
11:29h

Dragan Džajić je govorio o Siniši

- Kada sam pročitao vest da je Siniša bolestan, pomislio sam da to nije tačno, da sačekamo malo, možda će vreme pokazati nešto drugo. Ohrabrila me je njegova izjava "ova bolest ne zna sa kim je ušla u koštac" - sa velikom tukom u glasu rekao je počasni predsednik FK Crvena zvezda i nastavio nakon kratkoh predaha.

- Ponoviću samo nekoliko reči da ne bih ovako emotivno pričao... Igrao je za Vojvodinu, bio je jedan slobodan udarac sa 40 metara. Rekao sa Ljupku neće valjda ovaj da šutira na gol, on mi je odgovorio sad ćeš ti da vidiš. Lopta je imala takav efej da je golman jedva odbranio.

Siniša Mihajlović, Komemoracija Siniši Mihajloviću, Fudbal
foto: Stefan Stojanović
11:28h

Prvo se prisutnima obratio Zvezdan Terzić.

- Dragi prijatelji, okupili smo se tužnim povodom. Ovo je jedan od najtužnijih dana. Opraštamo se od našeg druga, prijatelja, brata. Jednog od najvećih u istoriji Crvene zvezde. Dragi Siniša, pamtićemo te kao veselog dečaka, koji je izrastao u dobrog čoveka, najvećeg srca. Otišao si prerano, ali si toliko učinio za svog života da će generacije iza tebe biti pososne. I mi smo ponosni. Ostaje mi samo da se poklonim i kažem hvala na svemu.

Siniša Mihajlović, Komemoracija Siniši Mihajloviću, Fudbal
foto: Stefan Stojanović
11:24h

Komemoriaciji prisustvuju mnoge poznate ličnosti, svi čelnici FK Crvena zvezda, sem njih tu su i Ljupko Petrović, Dragiša Binić, Nenad Peruničić, trener Partizana Gordan Petrić, i generalni direktor Miloš Vazura, sportski direktor Ivica Kralj, član UO Goran Panduraović kao i brojni drugi.

1 / 8 Foto: Stefan Stojanović
11:14h

U 11 časova na stadionu Rajko Mitić počela je komemoracija u čast nedavno preminulog Siniše Mihajlovića


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.