SVETSKI ŠAMPION SA ITALIJOM SE OPROSTIO OD MIHE - Bio je ličnost u svetu likova (FOTO)
Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Elisabetta Baracchi

VELIKE REČI

SVETSKI ŠAMPION SA ITALIJOM SE OPROSTIO OD MIHE - Bio je ličnost u svetu likova (FOTO)

Poslao mi je poruku ohrabrenja posle poraza. Mislio je na mene, i pored mnogih problema s kojima se susreo, rekao je trener člana Serije B

Objavljeno:

Legenda srpskog fudbala Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini, a od njega se oprostio i čuveni Danijele de Rosi, danas trener italijanskog SPAL-a.

- Iskreno, meni je dolazak na ovu utakmicu ispunjen gorčinom. I to veoma. Izgubio sam velikog prijatelja - počeo je De Rosi priču o Mihi na konferenciji za medije pred utakmicu sa Parmom.

Danijele de Rosi
Danijele de Rosifoto: EPA/Maurizio Degl'innocenti

Strateg učesnika Serije B potom je otkrio jednu stvar.

- Ja nisam nikada igrao sa Mihajlovićem, ali smo često izlazili zajedno. Prošle sedmice smo i pričali, a onda mi je on posle našeg poraza od Modene (2:3) poslao poruku ohrabrenja. Mislio je na mene, i pored mnogih problema s kojima se susreo!

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlovićfoto: Profimedia

Nije išao u detalje prvak sveta sa Italijom iz 2006. godine, ali je govorio o još detalja druženja sa bivšim selektorom Srbije.

- Prošle godine sam, sa svojim pomoćnikom, pratio neke od Mihajlovićevih treninga. Često smo odlazili na ručak zajedno u Rimu, umeo je tu da bude i Kolarov. Ali, nikada ti naši sastanci nisu bili trivijalni. Stano bi tu isplivali neki različiti aspekti Mihinog karaktera, ali bi se sve uvek završavalo na njegovom velikom srcu, od kog ste uvek mogli nešto da dobijete/naučite. Evo, u ovih nekoliko sati čitam toliko poruka i jedna me je baš pogodila: bio je ličnost u svetu likova. To je Siniša! - zaključio je Danijele de Rosi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.