PRVOG ČOVEKA FIFA MNOGO POGODILA SINIŠINA SMRT! "Njegovi slobodni udarci bili su oličenje strasti"
Siniša Mihajlović, Foto: EPA/ELISABETTA BARACCHI

DOKAZ KOLIKO JE BIO VELIKI!

PRVOG ČOVEKA FIFA MNOGO POGODILA SINIŠINA SMRT! "Njegovi slobodni udarci bili su oličenje strasti"

Đani Infantino je imao i poseban gest posvećen srpskom fudbaleru

Objavljeno: 20:03h

Prvi čovek FIFA, Đani Infantino, izrazio je saučešće porodici i prijateljima Siniše Mihajlovića, istakavši da je duboko pogođen informacijom o smrti legendarnog srpskog trenera.

- Sa najdubljom tugom primio sam vest o smrti Siniše Mihajlovića, jednog od najslavnijih fudbalera i trenera Srbije. Na terenu su njegovi slobodni udarci bili oličenje strasti i posvećenosti lepoti igre na koju su ostavili trajan utisak u svetu sporta, i njegova smrt je veliki gubitak za sve nas. Njegovoj porodici i najmilijima izražavamo saučešće u ovom teškom trenutku - poručio je Đani Infantino putem zvaničnog sajta FIFA.

Vest o Mihajlovićevoj smrti izazvala je tugu i u Kataru na Svetskom prvenstvu gde je organizovana utakmica FIFA legendi na kojoj je bilo mnogo prijatelja Siniše Mihajlovića.

Na toj utakmici je održan minut ćutanja uz posvetu Siniši Mihajloviću, gde su se fudbalske legende okupile i zagrlile u krugu pre početka.

Infantino je imao i poseban gest posvećen Mihajloviću, jer je na svojoj majici koju je nosio napisao Mihajlović i iscrtao broj 11, koji je Mihajlović nosio tokom karijere.

I ovo je dokaz koliko je veliki bio Miha...

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.