KUM, BRAT, PRIJATELJ... Posebna osoba u mom životu: Slika Stankovića sa Mihajlovićem lomi sva srca (FOTO)
Zbogom bombarderu: Siniša Mihajlović, Foto: Profimedia

poslednje zbogom

KUM, BRAT, PRIJATELJ... Posebna osoba u mom životu: Slika Stankovića sa Mihajlovićem lomi sva srca (FOTO)

Otišao u legendu - prerano!

Objavljeno: 16:17h

“Od svih sam nešto naučio. Najviše mi je u životu pomogao Siniša Mihajlović. On mi je više od prijatelja, jer mi je mnogo pomogao kada sam imao 18 godina i došao u Lacio”, više puta je ponavljao Dejan Stanković kada god ga je neko pitao za odnos sa Sinišom Mihajlovićem.

Sada samo on zna kako mu je kada je saznao vest da je njegov kum, brat, prijatelj, kako ga je sve zvao, zbog opake bolesti otišao sa ovoga sveta u carstvo nebesko. Ostaju sećanja, anegdote, slike... Posebno se pojedine ističu na instagram nalogu Stankovića, gde su u zagrljaju i u trenucima najveće sreće, bukvalno slamaju svačija srca.

"Dejan Stanković nije smeo da puši cigarete ispred mene. Bili smo zajedno u sobi, ja uveče posle treninga dođem, zapalim cigaretu i primetim Dekija kako me gleda i kako bi mi je oteo iz ruke i pripalio. Tako je bilo deset dana,a onda me je pitao da li on može da zapali. Rekao sam mu da može. Pokazao je ogromno poštovanje prema meni, toga danas više nema.", pričao je svojevremeno Mihajlović.

Dejan Stanković je priznao da mu je bilo veoma teško kada je među prvima saznao da Mihajlović ima leukemiju i da mu predstoji velika borba.

- Pogodilo me je jako i dosta je stresno, ali sigurno da je njegovoj familiji i najbližima mnogo gore. Samo oni znaju kroz šta je Siniša direktno prolazio, jer su bili pored njega.

Jednu rundu je dobio, kao i drugu, treću nije uspeo...

Zbogom fudbalski bombarderu!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.