GUDELJ U HUMSKOJ: Čelnici crno-belih ga dočekali raširenih ruku!
Stadion Partizana, Foto: Starsport©

lepo od njega

GUDELJ U HUMSKOJ: Čelnici crno-belih ga dočekali raširenih ruku!

Kao uljudni domaćini, predstavnici crno-belih su Gudelju poklonili dres Partizana

Objavljeno:

Iako klupska sezona u fudbalu je na pauzi zbog Mundijala u Kataru, koji je pri kraju u Humskoj se uveliko radi. Ne nisu u pitanju pojačanja, nego je reč o izuzetnim gostima koji su bili gosti na stadionu Partizana.

Jedan od njih je i Ivan Gudelj koji poslednjim nedelja obilazi Srbiju, pa je sad bivši fudbaler Hajduka našao vremena da obiđe i Partizan.

Njega su u prostorijama kluba ugostili sportski direktor Ivica Kralj, počasni predsednik Ivan Ćurković, kao i sportski novinar, Igor Miklja.

Kao uljudni domaćini, predstavnici crno-belih su Gudelju poklonili dres Partizana sa brojem četiri na poleđini, ka i monografiju „Sto godina Duška Radovića“, a sam Ivan je izrazio zadovoljstvo obilaskom trofejne sale kluba iz Humske.

Gudelj širom Srbije promoviše knjigu „Hajdučka priča”, kao i dokumentarni film „Ivanova igra“, a svaka od promocija je osmišljena kao druženje bivših fudbalskih asova sa prostora nekada zajedničke države. Bivši vezista je aktivan i na popularizaciji zdravih životnih stilova i brige o zdravlju, sa posebnim akcentom na borbu protiv hepatitisa B zbog kojeg je i naglo prekinuo karijeru u 26. godini.

Film „Ivanova priča“ prikazan je i krajem avgusta na niškom festivalu dokumentarnog filma „City fest”. Tokom 2021. film je dobio priznanja na međunarodnim festivalima, između ostalih i specijalno priznanje na Internacionalnom festivalu sprotsko-dokumentarnog filma u Milanu, kao i nagradu za najbolji srednjometražni film na Međunarodnom festivalu sportsko-dokumentarnog filma na Zlatiboru, gde je Ivan dobio i nagradu za životno delo.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.