ČARKE I NAKON MEČA: Pojavio se snimak iz tunela, Holanđanin hteo da se bije sa Mesijem?! (VIDEO)
Neredi posle utakmice Holandija - Argentina, Foto: Printscreen/Twitter/_marianherrera

veliki problemi

ČARKE I NAKON MEČA: Pojavio se snimak iz tunela, Holanđanin hteo da se bije sa Mesijem?! (VIDEO)

Dvostruki strelac za Holandiju pokušao je na putu do svlačionice da se raspravi sa Mesijem

Objavljeno: 14:51h

Fudbalska selekcija Argentine se plasirala u polufinale Svetskog prvenstva u Kataru, pobedom nad selekcijom Holandije posle boljeg izvođenja jedanaesteraca. Ipak, meč su obeležile "varnice", kako na terenu, tako i po završetku utakmice.

Tokom utakmice je bilo dosta čarki, što se na kraju prenelo i tunel, posle utakmice. Lionel Mesi je bio vidno nervozan nakon meča, što se videlo i tokom njegovog intervjua za argentinske medije. Dok je davao intervju, nekom je povikao "Šta gledaš? Šta hoćeš? Miči se tamo, glupane". Aregntinski novinar je pokušao da ga smiri, a sada je isplivao i snimak dešavanja u tunelu.

Vegorst, dvostruki strelac za Holandiju je na putu do svlačionice potražio Mesija, ali nije očekivao da Mesi neće biti jedini Argentinac u tunelu u tom trenutku.

- Šta gledaš, glupane? Miči se tamo! - rekao je Lionel Mesi usred intervjua, kada je video holandskog napadača da prilazi. U međuvremenu, tu su se stvorili i Serhio Aguero i Lautaro i Lisandro Martineza.

- Ćuti - poručio je Holanđaninu Aguero.

- Hajde, mi smo više od tima! - uključio se u raspravu i Lisandro Martinez.

Nekoliko sati kasnije, Aguero je za medije otkrio šta se tačno izdešavalo u tunelu.

- Ulazili smo. On je prišao i počeo da govori "Hej Mesi, hej Mesi...". Leo se okrenuo i pogledao ga, tada mu je to rekao. Vegorst ga je pozvao da dođe, ali sam došao ja. "Zaboravi da sam skočio tamo", rekao mi je. Odgovorio sam mu da ućuti i upitao ga zašto priča sa Mesijem, ako zna da je tema vruća. "Nemoj da me ućutkuješ", rekao je on. "Okej, nemoj da pričas sa Mesijem više uzvratio sam, nakon čega smo se rukovali - izjavio je Kun Aguero.

Podsetimo, Argentina se plasirala u polufinale nakon dramatične završnice i penal serije, a pored uzbudljive utakmice, meč su obeležile tenzije sa svih strana.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.