SIN LEGENDE PARTIZANA POKAZAO TALENAT: Driblinzi, lažnjaci i gol! Crno-beli nisu znali gde se nalaze (VIDEO)
Talentovani Matija Ćirić, Foto: printscreen/instagram/ftbl.serbia

TALENAT

SIN LEGENDE PARTIZANA POKAZAO TALENAT: Driblinzi, lažnjaci i gol! Crno-beli nisu znali gde se nalaze (VIDEO)

Važi za izuzetno talentovanog igrača

Objavljeno: 16:13h

Pre 17 godina Dragan Ćirić završio je profesionalnu karijeru, a godinu dana kasnije dobio je i sina Matiju.

Legendarni fudbaler Partizana nije više u fudbalu, ali je redovan na utakmicama mlađih selekcija FK Brodarac. Razlog je upravo njegov sin koji igra u kadetskoj selekciji ovog kluba. U subotu popodne i Dragan, ali i svi ostali prisutni na stadionu na levoj obali Save, imali su priliku da prisustvuju veoma zanimljivoj utakmici kadeta Brodarca i Partizana, koju je domaćin rešio u svoju korist – 2:1.

Šta mislite, koja tri igrača su krasila zidove sobe Saše Ilića? (VIDEO)

Oba pogotka mladih fudbalera Brodarca bila su više nego efektna. Prvi je postigao Perišić udacem pod prečku sa oko 20 metara, a drugi Ćirić junior, posle sjajnog solo prodora. Taj gol je bio dokaz da “iver ne pada daleko od klade” jer je Matija sve uradio u stilu svog oca. Sa nekoliko maestralnih driblinga oslobodio se svojih čuvara, a onda na elegantni način savladao golmana crno-belih.

Usledile se ovacije sa tribina, Dragan je sigurno bio ponosan, bez obzira što je njegov sin direktno uticao na poraz kluba u kome je ostavio neizbrisiv trag. Podsetimo, Dragan Ćirić je rođen u Jakovu, ali je prošao Partizanovu školu fudbala, u Humskoj je proveo pet godina, da bi potom direktno prešao u Barselonu. Igrao je za grčki Aek i Valjadolid, pre nego što se ponovo vratio u Partizan, odigrao još jednu sezonu, osvojio titulu prvaka i kao tridesetogodišnjak “okačio kopačke o klin”.

Sada javnost prati kako se razvija njegov sin Matija, momak kome je tek 16 godina i koji stasava u Brodarcu. Važi za izuzetno talentovanog igrača, neodoljivo podseća na svog oca, kako vizuleno, tako i igrama na terenu. Videćemo u kom će se smeru kretati njegova karijera koja, za sada, obećava.

(Espreso/Maxbet sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.