OTKRIVENO! Grujić iskren o tome šta je selektor rekao igračima posle Brazila!
Marko Grujić, Foto: Profimedia

MOTIVACIJA JE NA MAKSIMUMU!

OTKRIVENO! Grujić iskren o tome šta je selektor rekao igračima posle Brazila!

Reprezentaciju Srbije u narednom kolu očekuje meč sa Kamerunom

Objavljeno: 16:38h

Fudbalska reprezentacija Srbije nastavlja u ponedeljak takmičenje na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Reprezentativac Srbije, Marko Grujić govorio je na konferenciji za medije. Optimizam stiže iz usta visokog i čvrstog člana Porta.

- Čvrsto verujem da ako ekipa ima kvalitet, uz hemiju, da može da se vrati posle neuspeha u prvom meču. Otkrio je i šta im je rekao selektor Dragan Stojković Piksi posle poraza. Motivacija je, uveravaju nas, na maksimumu.

Marko Grujić, Dragan Stojković Piksi
foto: Starsport©

– Posle prve utakmice i poraza teško se spava. Čak i ujutru su pomešana osećanja. U fudbalu se okreće novi list, nema puno vremena da se osvrćemo nazad, a to nam je preneo i Piksi. Rekao nam je da moramo da budemo jači nego ikad i složniji, da nas ovo ojača u pohodu na tri boda. Bićemo maksimalno spremni, radiće se analiza Kameruna u videu. Nema izgovora, moramo da budemo spremni. Neuspeh ne dolazi u obzir, niko o tome ne razmišlja. Prosto moramo da uzmemo tri boda. Svi očekuju golove od Aleksandra Mitrovića, našeg najboljeg strelca svih vremena. Utisak je da je povreda skočnog zgloba ostavila traga. – Znamo njegov mentalitet, on je veliki radnik, dao je sve da bude spreman za Brazil, trenira jako da bude što bolji na terenu, siguran sam da će postići golove i pomoći ekipi. O izjavi čuvenog Samjuela Etoa da će Kamerun osvojiti Mundijal, Grujić se nasmejao: – Nisam pratio izjave iz Kameruna, eto i izjava Etoa... Bio je veliki igrač, poštujemo ga, ali mislim da je pretenciozna.

Reprezentaciju Srbije u narednom kolu očekuje meč sa Kamerunom.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.