OVO SE DESILO MARKU GRUJIĆU PRED I TO PRED SAM MUNDIJAL: Bivši igrač Zvezde u CENTRU PAŽNJE!
Marko Grujić u dresu Porta, Foto: Profimedia

op op

OVO SE DESILO MARKU GRUJIĆU PRED I TO PRED SAM MUNDIJAL: Bivši igrač Zvezde u CENTRU PAŽNJE!

Tokom dve godine na Dragau Marko Grujić je odigrao 87 mečeva za Porto, postigao dva gola i tri puta asistirao.

Objavljeno: 12:27h

Period neizvesnosti i brige za Marka Grujića je završen. Očekivalo se da srpski vezista, posle vrlo dobre prošle sezone, postane jedan od ključnih karika Serža Konseisaaa u Portu.

I tokom pripremnog perioda gledali smo takav nagoveštaj, jer je temperamentni stručnjak želeo da ključeve manevra poveri bivšem članu Crvene zvezde i Liverpula.

Ali povreda tetive usporila je Marka Grujića, oduzela mu mogućnost da se potvrdi u kontinuitetu. Obilazio je doktore širom Evrope Grujić, stigao i do Splita i čini se sanirao probleme u najboljem mogućem trenutku. Uoči Mundijala u Kataru.

Marko Grujić na treningu reprezentacije
Marko Grujić na treningu reprezentacijefoto: Profimedia

Na poslednje tri utakmice Marko Grujić je odigrao 240 minuta. Prethodne sedmice protiv Atletiko Madrida, u velikoj pobedi od 2:1, Marko Grujić je odigrao 90 minuta. I bio jedan od najboljih igrača Zmajeva o čemu svedoči Instat indeks – 251. Ispred njega su bili samo Pepe, Evanilson i Mehdi Taremi.

Uspon forme Grujić je potvrdio i u posledenjem takmičarskom meču. Istina, mnogo slabijeg intenziteta. Zmajevi su rutinski slavili protiv drugoligaša Mafre (3:0), a rođeni Beograđanin je bio najbolji igrač susreta. Po završetku meča dobio je nagradu za najkorisnijeg pojedinca, pošto je dominirao na sredini terena.

Svakako dobar nagoveštaj pred Mundijal u Kataru, potom i nastavak sezone u Portugaliji i Ligi šampiona.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.