PORODIČNE AKTIVNOSTI: Otac i sinovi pretukli sudije u Vranjskoj Banji! Radila i SEKIRA!
Sekira (ilustracija), Foto: Profimedia

užas

PORODIČNE AKTIVNOSTI: Otac i sinovi pretukli sudije u Vranjskoj Banji! Radila i SEKIRA!

Pola sata nakon utakmice, D.S. je sačekao pomoćne sudije sa svojim sinovima i napao ih

Objavljeno:

Ne prođe mnogo vremena između dva skandala u srpskom fudbalu. Dok najveći ratuju saopštenjima i u Superligi se najviše priča osuđenju, a u nižim o nameštanju, s vremena na vreme se desi i neka opšta tuča.

Sada nam s juga Srbije stiže najnovija šokantna vest.

Po završetku utakmice Pčinjske okružne lige Mineralac - Radnički, muškarac iz Vranjske Banje sačekao je sa svojim sinovima van terena dvojicu pomoćnih sudija koje su pretukli, a nakon pesničenja je jedan od njih drškom sekire nastavio da udara sudiju kome je naneo krvne podlive, prenose Južne vesti.

Utakmica se igrala u nedelju, 6. novembra, a kako kažu iz Osnovnog tužilaštva, D. S. je pola sata nakon utakmice, van sportskog terena i bez prisustva javnosti, sačekao pomoćne sudije sa svojim sinovima i napao ih.

- Oni su najpre ljude vukli prema zidu, a potom udarali pesnicama, a zatim je D. S. držaljem sekire udario jednog sudiju više puta u predelu leđa, nanevši mu krvne podlive - kažu iz Tužilaštva.

Naloženo je prikupljanje dokaza i medicinske dokumentacije i protiv D. S. će, dodaju iz Tužilaštva, biti podneta krivična prijava zbog nanošenja lakih telesnih povreda.

Inače, Mineralac, ekipa iz Vranjske Banje, slavila je sa 4:0.

Dejan Ivanović, predsednik Fudbalskog saveza Pčinjskog okruga za portal InfoVranjske.rs rekao je da osuđuje svaki vid nasilja.

- Još uvek nemamo kompletne informacije o incidentu, čekam dodatne izveštaje delegata i službenih lica, kao i izveštaj Ministarstva unutrašnjih poslova. Nakon toga će FS Pčinjskog okruga zvanično izaći sa saopštenjem za javnost povodom incidenta, kao i sa odlukom o određenim sankcijama koje su u skladu sa pravilima i propisima - rekao je Ivanović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.