HRVATI SE SLADE KIKSOM BORJANA: "Taj zvezdaš iz Knina LETOM U PRAZNO koštao je Zvezdu Evrope, uoči Hrvatske!"
Milan Borjan, Foto: Norbert Scanella / Panoramic / Profimedia

jedva dočekali

HRVATI SE SLADE KIKSOM BORJANA: "Taj zvezdaš iz Knina LETOM U PRAZNO koštao je Zvezdu Evrope, uoči Hrvatske!"

Portal je podsetio na predstojeći meč Hrvatske i Kanade na Mundijalu u Kataru

Objavljeno:

Milan Borjan je svojim patriotskim izjavama više puta poručio da je rođen u Republici Srpskoj Krajini pa je zbog toga u Hrvatskoj, bar po rečima tamošnjih medija, postao kontroverzna osoba.

Otuda i ne čudi što ga konstantno nazivaju "zvezdaš iz Knina", a jedva su dočekali da se pozabave njim posle ispadanja Crvene zvezde iz Lige Evrope i ujedno Lige konferencija porazom od Monaka kada se kapiten crveno-belih "našao" na naslovnoj strani portala "Index" koji je podsetio na intervju sa čuvarom mreže.

Milan Borjan
foto: Starsport©

- Veliki kiks zvezdaša iz Knina uoči Hrvatske. Koštao je Zvezdu u Evropi - piše pomenuti portal koji je tako podsetio na predstojeći meč Hrvatske i Kanade na Mundijalu u Kataru. Taj pasus članka je naslovio sa "Let u prazno".

Sledi još konkretniji osvrt na Milana Borjana.

- Taj zvezdaš iz Knina, inače kanadski reprezentativac, i sam je kiksom dao svoj obol Zvezdinom porazu kojim se beogradski klub zacementirao ne četvrtom mestu LE, oglasio se nakon utakmice nezadovoljan porazom i oproštajem od Evrope.

Milan Borjan, FK Crvena zvezda, Fudbal
foto: Starsport

To se, pre svega, odnosilo na Borjanovu izjavu vezanu za VAR i gol koji je Zvezdi poništen pri rezultatu 3:1 za domaćina.

- VAR ubija fudbal, strast, energiju, radost, ali, šta da se radi, bio je ofsajd. Sigurno da bi nam taj gol dao dodatnu energiju, ali danas nije bio naš dan. Nastavljamo dalje - rekao je posle meča golman Zvezde.

1 / 9 Foto: Starsport©

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.