MILOJEVIĆ PREUZEO ODGOVORNOST! Trener Zvezde UTUČEN posle ispadanja iz Evrope!
Miloš Milojević, Foto: Starsport©

nije mu lako!

MILOJEVIĆ PREUZEO ODGOVORNOST! Trener Zvezde UTUČEN posle ispadanja iz Evrope!

Napadačka taktika se nije isplatila

Objavljeno: 20:56h

Trener Crvene zvezde je bio očekivano razočaran nakon što je njegov tim poražen u Monaku sa 4:1, i tako ostao bez evropskog proleća.

- Mnogo detalja koji nisu bili dobri. Prvi gol Monaka nas je pokolebao i tu se otvorile stvari koje nisu smele. Jako naivno primljena oba gola, treći isto, za neke situacije koje obično rešavamo dobro. U ovakvom meču, protiv ovakvog protivnika, teško je da te to ne košta - rekao je trener Crvene zvezde za TV Arena sport.

Crvena zvezda je u drugom poluvremenu dala gol za gol zaostatka, ali je on poništen jer je Aleksandar Pešić bio u ofsajdu.

- Kada smo dali gol za 3:2, poništen zbog marginalnog ofsajda, možda smo mogli da otvorimo utakmicu, ali primili smo brzo gol za 4:1... - rekao je on.

FK Monako, FK Crvena zvezda, Liga Evrope
foto: Valery HACHE / AFP / Profimedia

Upitan za ofanzivnu taktiku od početka utakmice, Milojević je kratko odgovorio:

- Sad je lako pričati o tome, ne bežim od svoje odgovornosti. Uvek gledam da sastavim najbolju ekipu, bili smo napadački orijentisani, golovi su došli iz situacija koje su jako naivne.

Posle svega, Milojeviću je veoma žao i zbog navijača, koji su u velikom broju došli na utakmicu na stadion "Luj Drugi".

- Ostaje žal, žao mi je zbog navijača koji su došli danas podrže i koji su nas bodrili kraj malih igrača. Izuzev utakmice u Trabzonu, pokazali smo da smo imali kvalitet i uz malo sreće i bolju energiju trebalo je da igramo i na proleće u Evropi - dodao je Milojević.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.