PARTIZAN I(LI) ZVEZDA? NIJEDAN? Šta očekujete od večitih rivala, koga gledamo i na proleće u Evropi? (ANKETA)
Partizan i Crvena zvezda, Foto: Starsport©

vaše mišljenje

PARTIZAN I(LI) ZVEZDA? NIJEDAN? Šta očekujete od večitih rivala, koga gledamo i na proleće u Evropi? (ANKETA)

Da čujemo vaše mišljenje na temu opstanka naših predstavnika u Evropi

Objavljeno: 12:20h

Fudbalere Partizana očekuje utakmica poslednjeg šestog kola grupe D Lige konferencija protiv ekipe Slovackog.

Crno-beli imaju izgledne šanse da prođu u nokaut fazu ovog takmičenja pro drugi put zaredom.

Naime Partizanu je potrebno samo da ne izgubi utakmicu na svom terenu protiv ekipe koja više nema nikakve šanse za prolaz u narednu rundu takmičenja. Ekipa Slovackog je u prošlom kolu poražena od Kelna na svom terenu sa 1:0 i tako je izgubila svaku nadu da u Beogradu može da traži prolaz u nokaut fazu LK.

Crno-beli bi u slučaju pobede, morali da prate dešavanja iz Kelna, jer bi im u tom slučaju odgovaro remi ili pobeda Nemaca kako bi grupu završili na prvom mestu i tako se direktno plasirali u osminu finala. U slučaju da sutra odigraju nerešeno, i tada će proći dalje, ali sa drugog mesta.

Standings provided by Sofascore

Crvena zvezda nema lagan posao pred sobom. Crveno-belima je pobeda neophodna kako bi nastavili takmičenje u Ligi Evrope.

Izabranici Miloša Milojevića u Monaku će tražiti put ka proleću u Evropi, to kao što smo rekli neće biti lako jer i domaćima je pobeda potrebna kako bi nastavili takmičenja u LE.

Eventualni remi bi bio od koristi samo ako bi Ferencvaroš slavio u Turskoj protiv Trabzona. U tom slučaju crveno-beli bi se na proleće preselili u Ligu konferencija.

Standings provided by Sofascore

Kakav ishod očekujete na utakmicama Partizana i Crvene zvezde, odnosno hoćemo li na proleće imati dva predstavnika u Evropi, ili će to biti samo jedan, a nikako ne bismo voleli da oba kluba završe sutra svoje evropsko puteštvije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.