TRENER MONAKA ZNA ŠTA MU JE POTREBNO PRED DUEL SA ZVEZDOM: Ovo je tražio od svog plejmejkera!
Filip Kleman, Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

biti ili ne biti

TRENER MONAKA ZNA ŠTA MU JE POTREBNO PRED DUEL SA ZVEZDOM: Ovo je tražio od svog plejmejkera!

Zamenik kapitena Monaka rekao je da bi za klub bio "neuspeh" da se ne kvalifikuje iz grupe Lige Evrope

Objavljeno:

Crvena zvezda u četvrtak će pokušati da se revanšira Monaku za poraz u prvom kolu grupe H Lige Evrope i tako ipak izbori prolaz u nokaut fazu drugog po snazi UEFa klupskog takmičenja, ili bar u Ligu konferencija (zavisno od ishoda susreta Trabzon - Ferencvaroš).

Govoreći nakon pobede od 2:0 protiv Anžea u nedelju u Ligi 1, trener Monaka Filip Kleman je rekao da se nada da će Aleksandr Golovin (26) protiv Zvezde nastaviti sa golovima.

Aleksandr Golovin, Seku Sanogo
foto: EPA/Andrej Cukić

Golovin je ušao kao zamena u drugom poluvremenu i napravio skoro trenutno, udarcem izvan kaznenog prostora u gornji ugao duplirao prednost kluba iz Monte Karla. Pogodak mu je bio drugi u sezoni i 19. u dresu Monaka. Međutim, Kleman želi da ruski plejmejker doda još pogodaka svojoj igri.

- Veoma sam zadovoljan njegovim nastupom. Imao je dosta takvih šansi poslednjih nedelja, gde je forsirao udarce. Razgovarali smo o tome i pokazali mu slike jer on ima kvalitet da postigne još mnogo ovakvih golova. Nadam se da će sa ovim iskustvom nastaviti da ih postiže jer ima kvalitet da to uradi - istakao je Belgijanac.

A zamenik kapitena kluba iz Kneževine, Aksel Dizazi (24), rekao je da bi za Monako bio "neuspeh" da se ne kvalifikuje iz grupe Lige Evrope.

- Tačno je da bi nekvalifikovanje bilo mali neuspeh, jer vlasnici, trener i mi igrači imamo ambiciju da se kvalifikujemo iz grupne faze. Moramo se dobro pripremiti za ovaj meč, bez dodatnog pritiska i ako smo dobro koncentrisani, možemo to da uradimo.

Ispod možete videti stanje na tabeli Zvezdine grupe uoči poslednjeg kola:

Standings provided by Sofascore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.