DRAGOVIĆ PRED TRABZON: Spremni smo za svaki scenario, moguće formacije i promene u sistemu igre
Aleksandar Dragović, Foto: Starsport©

spreman je!

DRAGOVIĆ PRED TRABZON: Spremni smo za svaki scenario, moguće formacije i promene u sistemu igre

Iskusni štoper najavljuje borbu do poslednjeg trenutka

Objavljeno: 11:37h

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović se nada pobedi u meču petog kola Lige Evrope protiv Trabzona koji se igra u četvrtak od 21.00.

Crveno-belima je potreban trijumf nad turskim šampionom kako bi zadržali šanse da proleće dočekaju u Evropi.

- Šef stručnog štaba Milojević je već sve rekao, slažem se sa njim, želimo da pobedimo kako bismo imali i dalje šansu da prođemo dalje, daćemo sve od sebe. Idemo sutra na pobedu, borićemo se svih 90 ili 95 minuta kako bismo pobedili za naše navijače - rekao je Dragović.

Osvrnuo se štoper crveno-belih i na utakmicu protiv Ferencvaroša koja je u prethodnom kolu Lige Evrope odigrana u Budimpešti.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezdefoto: Starsport©

- Naravno da smo hteli da pobedimo u Budimpešti, ali smo nažalost izgubili. Dali su nam gol iz prekida, iz naše nepažnje. Mogli smo i da pobedimo protiv Ferencvaroša, ali i da izgubimo 4:1, međutim to je sada već prošlost. Analizirali smo utakmicu protiv mađarske ekipe i okrenuti smo ka meču protiv Trabzona. Motivisani smo i moramo da pobedimo ukoliko želimo da prođemo dalje. Naš šef stručnog štaba će nas spremiti za svaki scenario, njihove moguće formacije i promene u sistemu igre. Daćemo sve od sebe da pobedimo - dodao je štoper Zvezde.

Istakao je defanzivac da će podrška navijača biti od izuzetnog značaja na sutrašnjoj utakmici.

- Videlo se i Novom Sadu i u Nišu koliko nam znači podrška. Zajedno smo stric i ja prokomentarisali da nikada nisam igrao pred toliko navijača na gostujućem terenu, uvek su naš dvanaesti igrač. Bitni su nam i nadam se da će uz nas biti i sutra. Želimo da pobedimo za njih i učinićemo sve kako bi se to ostvarilo. Najbitnije je da budu uz nas - zaključio je Dragović.

Prvi meč u Turskoj pripao je Trabzonu rezultatom 2:1.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.