OTKUD SAD OVO? Dezinformacija! Ipak će igrati protiv Srbije na SP u Kataru!
Fudbaleri Srbije, Foto: EPA/Frederik Varfjell

pravo niotkuda!

OTKUD SAD OVO? Dezinformacija! Ipak će igrati protiv Srbije na SP u Kataru!

Uzdanica rivala Srbije na Mundijalu će ipak igrati

Objavljeno: 19:34h

U fudbalu važi stara dobra: Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane! A tokom vikenda su reprezentativci Srbije dobili dobru vest, a to je da će Brazilci nastupiti na Mundijalu žestoko oslabljeni.

Međutim, povreda nije tako ozbiljnakako se isprva činila...

Trener Totenhema Antonio Konte rekao je da je uveren da će Rišarlison nastupati za Brazil na Svetskom prvenstvu, nakon što je doživeo povredu.

- Ne, apsolutno ne. Mogu da potvrdim da mu ne preti opasnost da ne igra na Svetskom prvenstvu, apsolutno ne - rekao je Konte.

Italijanski trener je takođe dodao da 25-godišnji brazilski napadač neće biti u sastavu za meč 12. kola Premijer lige protiv Mančester junajteda, koji je na programu u sredu.

Rišarlison
Rišarlisonfoto: EPA/Christophe Petit Tesson

Rišarlison je zbog povrede lista subotnji meč protiv Evertona (2:0) završio u 52. minutu, ali je očigledno da ista nije ozbiljnije prirode.

Brazil će na Svetskom prvenstvu u Kataru igrati u Grupi G sa selekcijama Srbije, Švajcarske i Kameruna, a moguće je da će tamo ipak ići u neku ruku oslabljeni. Levi bek Giljermo Arana se muči sa povredom, ali treba imati na umu da selektor Tite pored njega ima igrače poput Renana Lodija, Aleksa Teljesa i Aleksa Sandra između ostalih.

Svetsko prvenstvo počinje 20. novembra i biće završeno 18. decembra.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.