SRBIN U PREMIJER LIGI JE ZALUDEO ENGLEZE: Piksi ima zadatak da ga dovede u reprezentaciju!
Dragan Stojković Piksi, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

to bi bilo lepo

SRBIN U PREMIJER LIGI JE ZALUDEO ENGLEZE: Piksi ima zadatak da ga dovede u reprezentaciju!

Kako njegova minutaža bude sve veća u Liverpulu, Španci će sve više insistirati da izabere seniorski tim države u kojoj je rođen.

Objavljeno:

Još uvek nije ni punoletan, a već svi veći portali i bitniji mediji u Velikoj Britaniji pišu o njemu - Stefan Bajčetić, mladi fudbaler Liverpula, dobija sve više pažnje od Engleza, ali i od samog trenera Jurgena Klopa koji bi mogao ozbiljno da počne da razmišlja o njemu.

Poslednji u nizu koji ga je stavio u centar pažnje jeste sajt Goal.com koji ističe da je Bajčetić najmlađi igrač koji je nastupio u Ligi šampiona. Sa samo 17 godina, 10 meseci i 22 dana, Stefan je sa klupe ušao protiv Ajaksa.

Taj portal navodi da je njegov otac Srđan, bivši igrač Crvene zvezde, Brage i Daliena, ali i Selte gde je Stefan rođen, pravi primer roditelja kada su u pitanju sportske aktivnosti naslednika.

Fabinjo, već sada jedna od zvezda u defanzivnom delu veznog reda Liverpula i svetskog fudbala, glavno je poređenje sa dometima Bajčetića.

Sve više lepših reči za njega i sve veća pažnja javnosti, a mladi fudbaler je već zabeležio tri nastupa za mladu reprezentaciju Španije odakle mu je majka.

Dragan Stojković Piksi, selektor reprezentacija Srbije, zasigurno bi želeo da ga vidi u sastavu Srbije za koju ima pravo da nastupa jer ima srpski pasoš, ali će taj zadatak biti đavolski težak.

Kako njegova minutaža bude sve veća u Liverpulu, Španci će sve više insistirati da Bajčetić izabere seniorski tim države u kojoj je rođen.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.