KELN STIŽE U BEOGRAD BEZ SVOG GLAVNOG ADUTA: Nemački tim neće imati pomoć "12. igrača" na stadionu u Humskoj!
Navijači Kelna dobili zabranu, Foto: EPA/Sebastien Nogier

LEPA VEST ZA CRNO-BELE

KELN STIŽE U BEOGRAD BEZ SVOG GLAVNOG ADUTA: Nemački tim neće imati pomoć "12. igrača" na stadionu u Humskoj!

Koliko vatrenu atmosferu umeju da naprave navijači Kelna videli smo prethodne nedelje

Objavljeno:

Fudbaleri Kelna će na gostovanju u Beogradu biti lišeni podrške svojih pristalica, koje su se našle pod sankcijama UEFA zbog nereda u Francuskoj.

Navijači popularnih Jarčeva su zbog incidenata u meču prvog kola Lige konferencija, u kojem je njihov tim gostovao Nici, kažnjeni zabranom odlaska na naredna dva gostovanja, dok je klub pride sankcionisan novčanom kaznom od 100.000 evra.

Na pomenutom susretu dve grupe navijača su se sukobile na tribinama, a dve osobe su tom prilikom teže povređene. Zato će nemački tim na gostovanju Partizanu ostati bez podrške svojih navijača, koji važe za jedne od najvatrenijih u svojoj zemlji.

Navijači Kelna
foto: EPA/Sebastien Nogier

Pod lupom UEFA nakon meča sa Nicom našli su se i crno-beli, koji su zbog propusta u organizaciji kažnjeni delimičnim zatvaranjem tribina ( 6000 mesta). Tako će severni deo stadiona u Humskoj u četvrtak ostati potpuno prazna, u meču koji “parnom valjku” može doneti i evropsko proleće.

Koliko vatrenu atmosferu umeju da naprave navijači Kelna videli smo prethodne nedelje, kada je njih oko 50.000 napravilo vrelu dobrodošlicu ekipi Gordana Petrića. Ipak, to nije pokolebalo fudbalere Partizana koji su velikom pobedom izbili na čelo grupe D Lige konferencija, sa pet bodova koliko ima i Nica.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.