OVAKO IZGLEDA MEČ KADA GA SUDIJE REŽIRAJU! U Srbiji je najnepravednije, A SVI SE BRANE PREKO OVIH LJUDI! (VIDEO)
Pojedine situacije koje su okupirale pažnju mnogih, Foto: Profimedia

DA NIJE TUŽNO BILO BI SMEŠNO...

OVAKO IZGLEDA MEČ KADA GA SUDIJE REŽIRAJU! U Srbiji je najnepravednije, A SVI SE BRANE PREKO OVIH LJUDI! (VIDEO)

Ove situacije su jedne od mnogih u pomenutoj ligi

Objavljeno:

Novi fudbalski vikend na "manjim" terenima u Srbiji doneo je i nove sumnje da se "ispod radara" dešavaju krajnje čudne situacije posle kojih se možemo samo zapitati - da li će neko od nadležnih organa reagovati makar jednom?

Na novi sumnjiv meč ukazao je ponovo predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica, u pitanju je utakmica Srpske lige "Zapad" između kraljevačke Sloge i Poleta iz Ljubića, gde, kao što ćete videti, sudije nisu bile na visini zadatka.

POLEDICA ZA ESPRESO: To je ZLOČIN, javna tajna je šta sve NAMEŠTAJU! Sudije su NAJVEĆE ZLO, a sistem NAKARADAN

- Ovako izgleda utakmica koju režiraju sudije, FK Sloga Kraljevo - FK Polet Ljubić, 08.10.2022 - samo je ovo napisao Poledica i javnosti dao na uvid dva snimka sa spornim situacijama, koje su mu okupirale pažnju.

U prvoj situaciji igrač plavog tima, Poleta, pada u kaznenom prostoru, a sudija nakon intervencije mahača pokazuje na penal. Sa "bele tačke" fudbaler ekipe iz Ljubića nije siguran, golman Sloge mu brani udarac, ali uzalud se poradovao - jedanaesterac je ponovljen jer je arbitar procenio da je čuvar mreže imao nedozovljenu kretnju na gol-liniji.

Procenite i sami da li je bilo i penala i nedozvoljene kretnje golmana kod udarca igrača Poleta.

Druga situacija na koju ukazuje Poledica je još kontroverznija, tom prilikom oštećeni su gosti, i to zbog "ofsajda" u kojem se našao nesuđeni strelac Poleta. Na snimku se ipak može videti kako je napadač gostiju bio iza dvojice, moguće i iza trojice defanzivaca Kraljevčana. Primio je loptu, dao gol, ali je mahač signalizirao nedozvoljenu poziciju.

Utakmica je inače završena nerešenim rezultatom 2:2.

Sloga je poslednja na tabeli, bez pobede, Ljubić je trenutno peti.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.