GOLČINA bivšeg asa Partizana hit u Nemačkoj, preokret iz snova za Borusiju! (VIDEO)
Foto: Fonet

bundesliga, 18. kolo

GOLČINA bivšeg asa Partizana hit u Nemačkoj, preokret iz snova za Borusiju! (VIDEO)

Fenomenalan pogodak ofansivnog veziste! Podsetio nas je na stvari koje je svojevremeno radila legenda Sautemptona Met le Tisije
Objavljeno:

Fudbaleri Bajerna pobedili su u gostima Verder sa 2:1 u 18. kolu Bundeslige, dok je njihov prvi pratilac Lajpcig na tabeli kod kuće pobedio Hofenhajm 2:1 i tako mu naneo prvi poraz u sezoni.

. Razlika na tabeli između dva kluba ostala je tri boda. Bajern je u prvom poluvremenu poveo golovima Arjena Robena i Davida Alabe, da bi Maks Kruze početkom drugog smanjio na 1:2.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nijedan tim posle toga nije imao izrazite šanse, ali su Bavarci sačuvali pobedu i prvo mesto na tabeli. Bajern ima 45 bodova, tri više od Lajpciga.

Hofenhajm je u Lajpcigu poveo sjajnom akcijom dvojice igrača u polukontri u 18. minutu. Nadim Amiri je prošao do šesnaesterca i dodao je loptu Andreju Kramariću koji je na sebe navukao odbranu i onda vratio u sredinu usamljenom Amiriju koji je mirno sproveo u mrežu.

Najbolji strelac Lajpciga Timo Verner izjednačio je u 38. minutu golom posle gužve na ivici šesnaesterca.

Domaći tim je u 60. minutu postao brojčano nadmoćniji, pošto je najbolji strelac gostiju Sandro Vagner u jednom duelu zgazio đonom na članak Štefana Ilzaknera i dobio direktni crveni karton.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.