NIKAD NIJE KRIO DA JE DOBAR SA ZEMUNCIMA: Danko Lazović se družio sa Spasojevićem!
Foto: ozonpress, Dado Đilas

pola srbije išlo u šilerovu

NIKAD NIJE KRIO DA JE DOBAR SA ZEMUNCIMA: Danko Lazović se družio sa Spasojevićem!

Na fotografiji se vidi i bivši prvotimac Partizana Dragoljub Jeremić koji se tih godina takođe pominjao u kontekstu igrača "zemunskog klana"
Objavljeno: 14:22h

Lider NS Velimir Ilić je na konferenciji za novinare pokazao novu fotografiju koja je šokirala javnost.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako Ilić tvrdi, na njoj se vidi ministar zdravlja Zlatibor Lončar s nekoliko osoba na bazenu zemunskog klana u Šilerovoj ulici. S Lončarove leve i desne strane su bivši fudbaleri Partizana Danko Lazović i Dragoljub Jeremić.

Podsetimo, bivši fudbaler Partizana Danko Lazović ranije je javno govorio o svojim poznanstvima i druženjima sa Zemuncima.

Zlatibor Lončar i fudbaleri Partizana na bazenu zemunskog klana U ŠILEROVOJ! Velja Ilić pokazao novu fotku ministra zdravlja!

Kad su ga optuživali da je imao ugovor s pokojnim vođom „zemunskog klana" Dušanom Spasojevićem Šiptarom on je to demantovao.

Završio je čak i na informativnom razgovoru u policiji gde je govorio o svojim poznanstvima sa zemunskim klanom. Iznenađeno je odgovarao na pitanja inspektora koja su bila vezana za ubice tadašnjeg premijera.

foto: ozonpress

- Ja sam isto pitao, objasnite mi razlog zbog koga sam ja ovde. Onda treba da pohapsite pola Beograda jer su svi dolazili tamo, a ja sam igrao fudbal. Nisam radio poslove, ne znam šta da vam kažem. Da li sam poznavao ljude, ljude sam poznavao, to nije nikakav problem, ali ja ništa više od toga ne znam jer sam igrao fudbal s njima - rekao je Lazović 2008.e u izjavi za emisiju "Insajder".

foto: Dado Đilas

- Ja sam tada pitao zašto me privode kad jer u tom slučaju trebalo je da pohapse pola Beograda. Svi su dolazili tamo. Ja sam igrao fudbal, nisam radio poslove. Ja sam ih poznavao i ništa više od toga ne znam!

- Ta priča da sam imao ugovor sa Spasojevićem i da je on učestvovao u mom transferu ne pije vodu!

Celu emisiju "Insajder" u kojoj je Lazović govorio o poznanstvu sa Dušanom Spasojevićem Šiptarom možete pogledati ovde:

Na fotografiji koju je danas pokazao Ilić vidi se i bivši prvotimac Partizana Dragoljub Jeremić koji se tih godina takođe pominjao u kontekstu igrača "zemunskog klana".

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU NEDELJE: Goran Vesić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.