OBAVEZE I DOK JE PAUZA U PRVENSTVU! Večiti rivali neće imati previše vremena za odmor!
Detalj sa fudbalskog večitog derbija, Foto: Starsport©

NAPORAN PERIOD SEZONE!

OBAVEZE I DOK JE PAUZA U PRVENSTVU! Večiti rivali neće imati previše vremena za odmor!

Crvenu zvezdu i Partizan tokom sledeće nedelje očekuju utakmice 1/16 finala Kupa Srbije

Objavljeno: 20:13h

Reprezentativna pauza je dobro došla mnogim fudbalerima koji nisu imali previše vremena za odmor, a imali su napornu i prošlu sezonu, ali i početak nove.

Posebno je naporno bilo igračima Zvezde i Partizana, koji su imali bitne utakmice u evropskim kvalifikacijama, kao i u prvenstvu, uz turbulentan period i promenu trenera.

Mnogi od njih su sa velikom radošću dočekali reprezentativnu pauzu, koju bi trebalo da iskoriste za rehabilitaciju, ali i za dalji rad i uigravanje sa novim trenerom.

Večiti derbi
foto: Starsport©

Ipak, ni Partizan ni Zvezda neće imati previše vremena za odmor, jer ih tokom pauze čekaju utakmice 1/16 finala Kupa Srbije, u kojem će Partizan gostovati Radničkom iz Sremske Mitrovice u sredu 28. septembra, dok će Crvena zvezda gostovati Mačvi u Šapcu dan kasnije, 29. septembra od 16 časova.

Utakmice ove faze Kupa bile su planirane za 19. oktobar, ali su i Zvezda i Partizan odlučili da odigraju ove mečeve ranije, kako bi u tom terminu mogli da nadoknade mečeve koje su odlagali na početku sezone zbog obaveza u Evropi.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.