KLOP NE STRAHUJE ZA SVOJ STATUS! "Naši vlasnici očekuju da ja rešim situaciju, a ne neko drugi"
Jirgen Klop, Foto: EPA/Peter Powell

ISKRENO MIŠLJENJE!

KLOP NE STRAHUJE ZA SVOJ STATUS! "Naši vlasnici očekuju da ja rešim situaciju, a ne neko drugi"

Trener Liverpula smatra da njegovim momcima mnogo toga nedostaje u igri

Objavljeno:

Liverpul je u sredu doživeo težak poraz na gostovanju kod Napolija u prvom kolu Lige šampiona, a trener "redsa" Jirgen Klop izjavio je nakon utakmice da se ne boji da će proći kao njegov kolega Tomas Tuhel koji je dobio otkaz u Čelsiju nakon poraza od zagrebačkog Dinama.

- Ne bojim se, jer nije takav slučaj. Naši vlasnici su vrlo smireni i očekuju da ja rešim situaciju, a ne neko drugi - izjavio je Klop.

On je istaknuo da njegovim momcima mnogo toga nedostaje u igri, te da se naredni protivnik u Premijer ligi Vulverhempton sigurno raduje meču koji se igra narednog vikenda.

1 / 3 Foto: EPA/Tim Keeton

- Moramo pronaći novu vrstu fudbala iako bi svi bili sretni kad bi mogli igrati kao i pre. Napoli je bio vrlo dobar, ali mi smo im olakšali da dođu do pobede. Dugo nismo bili manje kompaktni nego večeras. Za tri dana igramo protiv Vulverhemptona i verovatno oni misle da je ovo savršen trenutak da igraju protiv Liverpula, a i ja bih se složio s time - kazao je trener Jirgen Klop.

Liverpul, osim teškog poraza od Napolija u Ligi šampiona, loše stoji i u domaćem prvenstvu pošto se nakon šest kola nalazi na sedmom mestu sa devet osvojenih bodova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.