ONI NISU LUDA DRUŽINA, ONI SU NOĆNA MORA! Od ovog tima svaki sudija u Premijer ligi beži kao đavo od krsta! (VIDEO)
Foto: Reuters

Njih se plaše i huligani!

ONI NISU LUDA DRUŽINA, ONI SU NOĆNA MORA! Od ovog tima svaki sudija u Premijer ligi beži kao đavo od krsta! (VIDEO)

Džon Mos je bio poslednji u nizu onih koji su se spotakli na utakmici malenog kluba koji se bori za opstanak u eliti engleskog fudbala
Objavljeno:

Fudbalski svet je ljut! Ljut na sudiju Džona Mosa, koji je u poslednjim minutima utakmice Arsenal - Barnli oštetio ovaj manji klub, dosudivši nepostojeći penal nad Loranom Koščijelnim (doduše, i Granit Džaka je dobio diskutabilan crveni karton 30-ak minuta pre toga).

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Arsenal je na taj način već drugi put protiv ovog kluba došao do pobede u poslednjim momentima, i to ponovo zahvaljujući sudijskom previdu Koščijelnijevog nepoštovanja pravila fudbalske igre. U prvom delu sezone u pitanju je bio gol iz ofsajda postignut rukom, dok je sada pre dosuđivanja jedanaesterca Francuz bio bar metar u nedozvoljenoj poziciji.

I tako, Arsenal je iz ta dva meča odneo šest bodova, drugi je na tabeli zbog toga, a ceo svet napada sudije zbog nepravde načinjene manje bogatom klubu iz daleko manje sredine...

Međutim, kada se pogleda ko sve igra za Barnli (Burnli), jasno je da sudijama nije nimalo lako da dele pravdu na njegovim utakmicama. Ova ekipa bukvalno ima deblji dosije nego pojedine navijačke grupe u Srbiji, a kamoli Engleskoj.

Predstavljamo vam kontroverzne igrače koji trenutno brane boje ovog kluba koji će se do kraja sezone grčevito boriti za opstanak i najviše se uzdati u domaći teren kada je ta bitka u pitanju, jer, u gostima mu baš ne ide.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.