NEDELJAMA SU TRAŽILI TOBIJA, A KAD SU GA VIDELI NA TV NISU MOGLI DA VERUJU: Obavio nuždu nasred terena! (VIDEO)
Tobi je priredio pravi šou, Foto: Printscreen/Twitter/@Gonzalo Jara

hit

NEDELJAMA SU TRAŽILI TOBIJA, A KAD SU GA VIDELI NA TV NISU MOGLI DA VERUJU: Obavio nuždu nasred terena! (VIDEO)

Dešava se s vremena na vreme da neka životinja prekine utakmicu, ali jedan pas je to učinio na vrlo upečatljiv način, a priča o njemu je posebno zanimljiva

Objavljeno: 11:44h

Nesvakidašnja priča dolazi sa fudbalskih terena u Čileu. Dešava se s vremena na vreme da neka životinja prekine utakmicu, ali jedan pas je to učinio na vrlo upečatljiv način, a priča o njemu je posebno zanimljiva.

Porodica Penko nedeljama je tražila svog odbeglog psa Tobija, udomljenog bigla kom se izgubio svaki trag, a konačno su ga pronašli kada su videli snimak na kom se vidi kako je utrčao na teren i prekinuo fudbalsku utakmicu.

Sve se desilo na terenu stadiona Ester Roa Reboljedo, tokom derbi meča između ekipa Universidad Konsepsion i Fernandes Vijala.

Naime, pas je izvršio nuždu tačno u golmanskom prostoru, petercu, zbog čega je utakmica prekinuta na nekoliko minuta.

Tobi je prethodno trčao po celom terenu. Izmicao je čak i igračima koji nisu mogli da ga uhvate, a golmanu Manuelu Garsiji trebala je vrećica da očisti “trag” koji je ovaj ostavio.

Nakon toga se utakmica nastavila, a snimci TNT Sportsa postali su hit na društvenim mrežama.

- Video sam objavu koja je bila i na TV. Prepoznao sam ga po repu, dok nas je nasmejavao dok je trčao i izmicao, plus njegov ‘mali poklon’, jer on to radi i kod nas - rekao je srećni vlasnik koji ga je tako pronašao i vratio kući.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.