Dva FIlipa se vratila u desetkovanu reprezentaciju Srbije: Ćurčić saopštio spisak za Čehe!

MLADA SELEKCIJA PRIORITET

Dva FIlipa se vratila u desetkovanu reprezentaciju Srbije: Ćurčić saopštio spisak za Čehe!

Selektor Srbije se suočio sa velikim kadrovskim problemima pred prijateljski meč protiv Češke na kome neće moći da računa na nekolicinu standardnih igrača
Objavljeno:

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić objavio je spisak igrača za prijateljsku utakmicu protiv Češke u Ostravi, među kojima su i povratnici Damir Kahriman i Filip Mladenović i Filip Kostić. Srbija će u petak 13. novembra igrati protiv Češke prijateljski meč. Selektor je u tim vratio i Filipa Mladenovića iz BATE Borisova, koji se nametnuo dobrim igrama u Ligi šampiona.

- Nema previše promena na spisku. Nova dva imena su Mladenović, posle povrede Obradovića odlučili smo se njemu da damo šansu. Umesto Rajkovića pozvan je Damir Kahriman, ostalo su igrači koji su i ranije bili tu. Ova grupa potvrđuje da želimo da nastavimo sa kontinuitetom - rekao je Ćurčić. Selektor je kazao da zbog povreda na spisku nema Darka Brašanca, Andrije Živkovića, Miralema Sulejmanija, Ljubomira Fejse, Obradovića, Matije Nastasića i Nikole Maksimovića, kao i da bi oni bili tu da su zdravi.
Fonet
Selektor je istakao da je u ovom reprezentativnom terminu mlada selekcija važnija, zbog čega su u mladi tim prosleđeni svi koji imaju pravo nastupa, zbog čega na spisku nema Rajkovića i Sergeja Milinkovića Savića.
Na Ćurčićevom spisku se nalaze: Golmani: Vladimir Stojković, Marko Dmitrović i Damir Kahriman. Odbrana: Branislav Ivanović, Nenad Tomović, Marko Petković, Stefan Mitrović, Duško Tošić, Uroš Spajić, Aleksandar Kolarov i Filip Mladenović. Sredina: Nemanja Matić, Radosav Petrović, Luka Milivojević, Nemanja Gudelj, Adem Ljajić, Zoran Tošić, Dušan Tadić, Filip Kostić i Aleksandar Katai. Napad: Lazar Marković, Aleksandar Mitrović i Petar Škuletić. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.