PAMĆENJE ZLATNE RIBICE: Čelnik Partizana žestoko isprozivao Zvezdana Terzića! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

novi sukob

PAMĆENJE ZLATNE RIBICE: Čelnik Partizana žestoko isprozivao Zvezdana Terzića! (FOTO)

- Verujem da je poznavanje svih propisa UEFA dr Zvezdan mogao da nauči pošavši na seminar UEFA u Hrvatsku 2008. godine, izgleda najduži u istoriji, sa kojeg se u Srbiju nije vratio puna 34 meseca
Objavljeno: 22:28h

Profesor Vladimir Vuletić, potpredsednik FK Partizan, oštro je odgovorio Zvezdanu Terziću na komentar povodom kazne UEFA 'crno-belima'.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vuletić je Terzića nazvao 'sedmom Zvezdinom zvezdanom zvezdom', i prokometarisao da "Partizan odgovorno i u duhu fer pleja ne komentariše dešavanja u Crvenoj zvezdi".

Vuletić je reagovao na Terzićevu izjavu da je za kaznu kriva administracija kluba iz Humske, podsetivši na kaznu UEFA koju su 'crveno-beli' iskusili pre dve i po godine.

- Dr Zvezdan bi trebalo da se seti kako je pre dve godine iskusio pravosnažno izbacivanje Crvene zvezde iz Evrope. Ako on ima pamćenje zlatne ribice, nemaju ga svi, a želju da svoje nepočinstvo prikrije preko napada na Partizan valja tumačiti kao okolnost da je Zvezdi svejedno igra li neko takmičenje pod okriljem UEFA ili ne, budući da nijednu grupnu fazu nisu videli skoro deceniju - navodi se, između ostalog, u odgovoru Terziću.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.