Sevilja i Real su nam priredili spektakl, Jovetić pogodio na debiju! (GIF) (VIDEO)
Foto: AP

fešta golova

Sevilja i Real su nam priredili spektakl, Jovetić pogodio na debiju! (GIF) (VIDEO)

Na kraju je rezultat bio 3:3, a kraljevski klub se plasirao u narednu fazu zahvaljujući pobedi na domaćem terenu od 3:0
Objavljeno:

Pamtiće se meč između Sevilja i Real Madrida u okviru osmine finala Kupa kralja.

Na kraju je rezultat bio 3:3, a kraljevski klub se plasirao u narednu fazu zahvaljujući pobedi na domaćem terenu od 3:0.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Meč je počeo sjajno za domaće, koji su poveli već u desetom minutu preko Danila, koji je pogodio mrežu sopstvenog golmana, nespretnom reakcijom na ivici peterca.

Međutim, do odlaska na odmor nije bilo više pogodaka, da bi onda Marko Asensio, posle tri minuta igre u nastavku, pretrčao ceo teren i uz malo sreće doneo izjednačenje, odnosno faktički i prolaz ekipi Zinedina Zidana. Ipak, to je bilo daleko od kraja uzbuđenjima i pogocima u Andaluziji. Novu prednost Sevilji donosi novajlija Stevan Jovetić, koji je pre manje nešto više od 24 časa stigao u klub, volej udarcem sa pet metara u 52. minutu.

Nije se Sevilja predavala, pa je u 77. minutu Viktor Ibora kaznio lošu intervenciju Kika Kasilje, ali je sve bilo definitivno gotovo šest minuta kasnije – kada je Serhio Ramos uspešno realizovao penal, 'panjenkom'. Konačan rezultat susreta postavio je Karim Benzema u trećem minutu nadoknade.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.