Humani crno-beli: Fudbaleri Partizana posetili onkološko odeljenje dečije klinike! (FOTO)
Foto: partizan.rs

lep gest

Humani crno-beli: Fudbaleri Partizana posetili onkološko odeljenje dečije klinike! (FOTO)

Zdravlje nema cenu, zato čuvajte ono što je najdragocenije
Objavljeno:

Fudbaleri Partizana Marko Janković, Nikola Milenković i Bojan Ostojić posetili su dečije odeljenje Onkologije u Tiršovoj ulici gde su deci koja provode vreme u bolnici ili dnevnoj ustanovi podelili paketiće i na taj način pokušali da im ulepšaju svakodnevnicu za Božićne praznike, kao i predstojeću pravoslavnu Novu godinu.

- Za svakog sportistu je zdravlje najvažnije, kao i hrabrost i borbenost koju moramo da pokažemo u svakom trenutku. Mislim da nema hrabrije dece i tinejdžera od naših drugara sa onkološkog odeljenja. Oni su često nasmejaniji i motivisaniji od nas i cene svaki trenutak što mi često znamo da zaboravimo usled svakodnevnice. Drago mi je da smo danas ovde, da uživamo u ovim malim zajedničkim trenucima i da možemo da prenesemo poruku svim građanima da cene svaki trenutak u životu i ne zaborave na ono najvažnije, a to je zdravlje - rekao je Marko Janković.

foto: partizan.rs

Služba za hematologiju i onkologiju se bavi lečenjem dece obolele od bolesti krvi, različitih oblika raka (uključujući leukemije), kao i širokog spektra retkih bolesti iz ovih oblasti. Pružaju usluge laboratorijske dijagnostike u domenu hematologije i imunologije drugim službama Univerzitetske dečje klinike, kao i drugim ustanovama širom Srbije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.