Partizan ga stavio na transfer listu, a sa njim niko u klubu ne priča!

A BIO JE GLAVNA UZDANICA

Partizan ga stavio na transfer listu, a sa njim niko u klubu ne priča!

Nemanja Petrović otkrio da već 20 dana ni trener, niti bilo ko iz kluba pričaju sa njim
Objavljeno:

Fudbaler Partizana Nemanja Petrović je za vrlo kratko vreme došao od vrha do dna. Mladi desni bek je na početku sezone bio standardni član najboljih 11 Zorana Milinkovića, a onda se sve promenilo od revanša protiv BATE Borisova u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Odjednom je pao, ne u drugi, već skroz treći plan i u poslednjih nekoliko utakmica uglavnom se nalazi na tribinama, a prema informacijama koje su se pojavile on se nalazi na transfer listi i može da napusti klub već u januaru.

- Ne znam da sam na transfer listi! Niko mi se iz kluba nije javio još od 31. avgusta, a i trener već duže vreme mi se ne obraća - izjavio je za "Žurnal" mladi reprezentativac Srbije koji je letos imao ponudu da ode iz kluba u Nemačku, ali je to odbio očekujući da ove godine bude standardan kraj leve aut linije. Ipak, to se očigledno neće dogoditi, jer su crno-beli na njegovoj poziciji doveli već dva pojačanja, Nikolu Lekovića i Aleksandra Subića koji su sada prve opcije za pozicije levog beka u timu.
Međutim, dosta je čudno ovakvo ponašanje i čelnika i trenera Milinkovića koji uopšte nisu razgovarali sa fudbalerom, koji jeste u pojedinim mečevima igrao ispod svog nivoa, ali to ne znači da bi ga tek tako trebalo otpisati. Ipak, ta situacija samo pokazuje da u Humskoj mnog stvari ne štima u poslednje vreme, što se doražava i na rezultate kluba. Interesantno je još da je ne tako davno Milinković govorio kako ima apsolutno poverenje u svoje leve bekove Nemanju Petrovića i Miroslava Bogosavca, a sada ni na jednog od njih ne računa, jedan je na transfer listi, a drugi prebačen u Teleoptik. (Espreso.co.rs/Izvor: Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.