KATAI NE ZNA ZAŠTO NE IGRA: Možda trener ne voli Srbe!
Foto: Profimedia

Kaže da je maksimalno spreman

KATAI NE ZNA ZAŠTO NE IGRA: Možda trener ne voli Srbe!

Bivši igrač crveno-belih se našalio i na sopstveni račun zbog toga što sve ređe dobija priliku u Alavesu
Objavljeno:

Aleksandar Katai u poslednje vreme ne dobija šansu u dresu Alavesa, i sve češće se nalazi i na tribinama, što je nateralo mnoge da se zapitaju šta je sa prošlogodišnjim najboljim igračem Crvene zvezde i Superlige.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Po transferu u Španiju, odlično je krenuo i odmah imao asistenciju za gol, ali posle nekoliko mečeva, kao da je iščezao. Međutim, to izgleda ne zabrinjava srpskog reprezentativca koji je čak našalio na tu temu u razgovoru za "Blic".

foto: Youtube

- Odlično sam počeo sezonu, namestio sam gol, ali ne znam zbog čega ne dobijam više šanse. Ne igraju ni Pantić, ni Krstičić. Možda trener ne voli Srbe - u šali kaće Katai, a onda se uozbiljio:

- Stvarno ne znam šta je problem. Maksimolno treniram, nemam nikakav problem sa trenerom, ali nikako da dobijem šansu. On dosta voli da menja igrače, pa sam tako na jednoj utakmici na terenu, pa dva meča sedim na klupi, a onda me prebaci na tribine. U istoj poziciji su i Krstičić i Pantić - kazao je Katai.

foto: Profimedia

Bivši igrač Zvezde je do sada zabeležio tri asistencvije i igrao je prošlog četvrtka protiv Himnastika.

- Odlično je počela sezona, odmah sam imao asistenciju, ali sam dobijao sve manje prilika. Uglavnom sam igrao u Kupu, namestio sam dva gola, ali se po pitanju moje minutaže ništa nije promenilo. Igrao sam protiv Himnastika, pa ćemo videti da li će to uticati na moju minutažu. Prilagođavam se još na špansku ligu, jer prvi put igram na Pirinejima.

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.