Jedan od oslonaca Partizana ima ponudu iz Bundeslige! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

ODLAZAK NA POMOLU?

Jedan od oslonaca Partizana ima ponudu iz Bundeslige! (VIDEO)

Jedan od fudbalera koji će imati dozvolu da napusti Humsku u predstojećem periodu jeste Marko Jevtović
Objavljeno:

Fudbalski klub Partizan moraće da prodaje igrače u zimskom prelzanom roku kako bi zatvorio finansijsku konstrukciju do kraja tekuće sezone, ali navijači barem mogu da budu spokojni jer nosioci igre neće napustiti klub. Jedan od fudbalera koji će imati dozvolu da napusti Humsku u predstojećem periodu jeste Marko Jevtović, neumorni vezista koji je od povratka Marka Nikolića na klupu crno-belih rehabilitovao karijeru.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Bivši fudbaler kulskog Hajduka i Novog Pazara pao je u drugi plan dok je ekipu predvodio Ivan Tomić, ali je dobrim igrama u nastavku jesenjeg dela šampionata skrenuo pažnju na sebe.

Današnji "Žurnal" piše da za Marka Jevtovića postoji interesovanje bundesligaša te da će mu Partizan dati "zeleno svetlo" za transfer ukoliko bude bilo adekvatnih ponuda.

ŠOK U HUMSKOJ: Dvojica STANDARDNIH prvotimaca odlaze iz Partizana? (FOTO)

Beograđanin je sa Partizanom vezan ugovorom do kraja juna 2019. godine, a u prvom delu sezone upisao je 12 nastupa u prvenstvu i jedan u kupu. Prethodne zime Marko Jevtović je imao ponudu Rubina iz Kazanja koju nije želeo da prihvati, pa ostaje da se vidi hoće li ove zime stići neka primamljivija iz Nemačke.

(Espreso.co.rs/Izvor: Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.