ORLOVI U EVROPI: RAČIĆU iskliznuo Kup kralja, MITAR za rastanak pokupio nagradu! LUKIĆ se istakao: Tu je i prinova!
Aleksandar Mitrović, Uroš Račić i Saša Lukić, Foto: Profimedia

skener

ORLOVI U EVROPI: RAČIĆU iskliznuo Kup kralja, MITAR za rastanak pokupio nagradu! LUKIĆ se istakao: Tu je i prinova!

Definitivno je prošli vikend obeležio Aleksandar Mitrović koji je i zvanično proglašen za najboljeg igrača Čempionšipa. Sleeće sezone njega i Fulam gledamo u Premijer ligi.

Objavljeno: 17:18h

Mitru ide nagrada koju je zaslužio, a da vidimo kako bruse formu za Mundijal u Kataru i Ligu nacija ostali puleni Dragana Stojkovića Piksija.

Predrag Rajković je bio na "vetrometini". 14 šuteva ka njegovom golu uputili su igrači Marselja. Od toga je tri išlo u okvir gola, a srpski golman je jednom savladan - dovoljno da Olimpik upiše tri boda.

Vanja Milinković-Savić je bio u postavi Torina protiv Specije. Nije uspeo da sačuva svoju mrežu, ali ako je za utehu gol je primio sa penala u duboko u sudijskoj nadoknadi. Gol Manaja nije koštao "bikove" tri boda - Torino je slavio 3:1.

Marko Dmitrović - njegova Sevilja odigrala je meč u prošli četvrtak 21. aprila protiv Levantea. Slavili su sa 3:2, a opet je Bono imao prednost u odnosu na našeg golmana.

Predrag Rajković
Predrag Rajkovićfoto: Profimedia

Odbrana:

Nikola Milenković - Odigrao svih 90. minuta u dresu Fiorentine protiv Salernitane. Pred kraj meča u 82. minutu dobio žuti karton zbog saplitanja protivnika.

Stefan Mitrović - je odigrao svih 90. minuta u pobedi Hetafea nad Seltom iz Viga 2:0.

Uroš Spajić sa Kasimpašom igra svoj meč danas - 25.aprila protiv Bešiktaša.

Strahinja Pavlović je ušao u igru pred sam kraj meča, kada je Bazel već imao sigurnu prednost i upisana tri boda protiv Lucerna. Ušao je umesto dvostrukog strelca Stokera

Miloša Veljkovića nije bilo u protokolu za meč koji po imenima klubova liči na Bundesligaški Šahtjor - Verder. Njegova ekipa je slavila ubedljivo 1:4.

Stefan Mitrović
Stefan Mitrovićfoto: Profimedia

Vezisti:

Saša Lukić - doneo je ekipi Torina tri boda. Postigao je dva gola u meču protiv Specije. Već u četvrtom minutu sa penala, da bi u 69. minutu duplirao prednost. To se ispostavilo odlučujućim s obzirom da je u 97. minutu protivnički tim postigao gol sa bele tačke.

Nemanja Maksimović - nije bio u protokolu za meč Hetafe - Selta, zbog bolesti.

Sergej Milinković-Savić je celu utakmicu odigrao protiv Milana. Njegov Lacio je poražeb 2:1.

Saša Lukić
Saša Lukićfoto: Starsport©

Uroš Račić - Valensija je izgubila u finalu Kup kralja od Betisa. Srbin je u igru ušao u 78. minutu. Postigao je gol u penal seriji, ali su "slepi miševi" ostali kratkih rukava.

Dušan Tadić je promašio penal u 34. minutu meča protiv Najmegena. Ipak, kopljanici dolaze do tri boda tek u 88. minutu.

Nemanja Gudelj, baš kao i Marko Dmitrović je presedeo ceo meč Sevilje na klupi. Uprkos tome savladan je Levante 3:2.

Saša Lukić
Saša Lukićfoto: Profimedia

Filip Kostić - U Bundesligi je poznato da je Bajern novi-stari šampion. Ajntraht je remizirao 2:2 sa Hofenhajmom. Srbin je proveo svih 90 minuta na terenu.

Marko Grujić - Nalazi se na spisku ove nedelje iako njegov Porto danas igra protiv Brage a pitanje je da li će se naći u protokolu. Ima stvari koje su važnije od fudbala, a Marko je postao otac.

Andrija Živković je bio na terenu svih 90. minuta u porazu PAOK-a od Arisa 1:0.

1 / 2 Foto: Profimedia

napad:

Luke Jovića zbog povrede nije bilo ni na klupi Real Madrida protiv Osasune.

Dušan Vlahović sa Juventusom igra večeras 25. aprila protiv Sasuola od 20.45.

Stefan Mitrović - je nastavio da teroriše golmane u Čempionšipu. Već znamo da Fulam sledeće sezone gledamo u Premijer ligi. Dobio je nagradu za najboljeg igrača Čempionšipa. Fulam je remizirao 1:1 protiv Bornmuta

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.