PIKSI VERUJE U TADIĆA: Ne razmišljam o Evropi, ako dođe dođe, ako ne, onda ništa! (VIDEO)
Foto: Espreso

SaD ga zanima Kina

PIKSI VERUJE U TADIĆA: Ne razmišljam o Evropi, ako dođe dođe, ako ne, onda ništa! (VIDEO)

Dobitnik Zlatne lopte FSS za najboljeg trenera bio je presrećan zbog priznanja, a kako sam kaže, trenutno ne razmišlja o trenerskom poslu na "starom kontinentu"
Objavljeno: 14:33h

Trener Guangdžu RF Dragan Stojković Piksi rekao je da mu je lepo u Kini, pošto je sa svojim timom, uspeo da prikaže najlepši fudbal i da će otići u Evropu ako dođe neka ponuda.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Stojković je u Beogradu primio nagradu Fudbalskog saveza Srbije za najboljeg trenera u 2016. godini.

foto: Espreso

- Ovo je veoma važna nagrada, pogotovo što je od FSS. Ovo je bila naporna i teška godina u svakom smislu, ali ništa mnogo različita od prethodnih. Uspeli smo da napravimo igru koja je plenila i čestitke koje smo dobili na kraju sezone pokazuju da smo igrali najlepši fudbal u Kini. Srećan sam jer to znači da sve ono što smo radili, nije bilo uzalud. Ne radim zbog nagrada već da bih ostavio dobar utisak, da bi fudbal ličio na ono što želimo, a nagrade dolaze i prolaze, sastavni su deo kao i svaki drugi - rekao je Stojković novinarima u Beogradu.

Nagrade FSS za najbolje u 2016. godini su otišle u prave ruke! (FOTO) (VIDEO)

Stojković je sa Gvangžuom RF zauzeo šesto mesto na tabeli ove sezone.

- U septembru sam produžio ugovor na četiri godine. Koncentrisan sam na svoj rad, imam odličnu saradnju sa vlasnikom, lepo se osećam i vidim veliki izazov. Razmišljam o klubu i kako da igramo dobar fudbal, a Evropa će doći. Ako ne dođe, ništa - naveo je bivši fudbalski reprezentativac.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.