REAL PROŠAO DALJE U UTAKMICI ZA PAMĆENJE: Čelsiju ni 3 gola nisu bila dovoljna, Vijareal šokirao Bajern!
Karim Benzema, Foto: EPA/Juanjo Martin

liga šampiona četvrtfinale revanš mečevi

REAL PROŠAO DALJE U UTAKMICI ZA PAMĆENJE: Čelsiju ni 3 gola nisu bila dovoljna, Vijareal šokirao Bajern!

Sve uzbudljivosti sa oba meča mogli ste pratiti na Espreso lajv blogu

Objavljeno: 23:38h

Dobili smo polufinaliste Lige šampiona!

Viljareal je napravio pravu senzaciju i odigrao 1:1 na Alijanc areni, i tako drugi put u svojoj istoriji se plasirala u polufinale. Izbacili su Bajern.

Sa druge strane Real i Čelsi su odigrali utakmicu za pamćenje, plavci su odneli pirovu pobedu od 3:2 u Madridu, ali na kraju Real slavi prolaz u polufinale.

Ovo znači da Viljareal čeka najverovatnije Liverpul, dok Real ide na boljeg iz meča Mančester siti i Atletiko.

II PRODUŽETAK

120. minut - Šta je sve promašio Čelsi. Iznenada se u dobroj prilici našao Žoržinjo i traljavo šutirao.

115. minut - Snažno je šutirao Hakim Zijeh, ali ne i dovoljno precizno da bi matirao Kurtou.

110. minut - Hladnokrvan je Tibo Kurtoa. Lažnjakom je poslao Kaija Haverca u gol-aut. Sačuvao je loptu, digao navijače na noge i otpočeo novi napad Reala. Trenutak koji je trajao kao večnost za Madriđane.

I PRODUŽETAK

104. minut - Nije mogao mladi Kamavinga da odoli. Opalio je sa ivice kaznenog rpostora, ponela ga je situacija.

96. minut - Karim Benzema je čudotvorac. Ponovo se ukazao kada je najpotrebnije, obasjao je Realu put ka polufinalu! Probio je Vinisijus Žunior, podbo loptu, pronašao Benzemu i sada Čelsi mora da juri. A, koliko do 80. minuta je bio jednom nogom u polufinalu. Luda utakmica u Madridu!

II POLUVREME

VILJAREAL JE IZBACIO BAJERN I PLASIRAO SE U POLUFINALE!!!

FK Viljareal
foto: EPA/Friedmann Vogel

90. minut - Završeno je osnovnih 90 minuta revanša na Santjago Bernabeu. Kratak predah, pa produžeci.

Kako je samo namirisao Unaj Emeri ko bi mogao da bude meč-viner. Uveo je Čukvuezea, a Nigerijac mu je vratio golom. Viljareal je pred prolaskom u polufinale

FK Viljareal
foto: EPA/Ronald Wittek

80. minut: Santjago Bernabeu kliče Luki Modriću! Kakav mađioničar, virtuoz! Spoljnom je spojio Rodriga sa golom, volej i Real je ponovo u igri.

Rodrigo
foto: EPA/Juanjo Martin

76. minut - Šou Tima Vernera u Madridu! Dočekao je svojih pet minuta. Primio je loptu, nanizao dva igrača u kaznenom prostoru i provukao loptu do mreže. Prodao je odbrani Reala lažnjake i doveo Čelsi na korak do plasmana u polufinale.

Timo Verner
foto: EPA/Sergio Perez

69. minut - Posle Benzeme upisan je i Valverde u beležnicu Šimona Mrčinjaka.

67. minut - Uh, kakva utakmica u Madridu! Otvorio se prostor Karimu Benzemi, tukao je glavom i zatresao samo prečku.

63. minut - Poništen je gol Markosa Alonsa zbog igranja rukom.

Neverovatna greška Danija Pareha kumovala je golu Roberta Levandovskog. Nije želeo da preskače igru, hteo je da igra od noge do noge i pogrešio. Ukradena lopta, pas do levandovskog i lagana egzekucija. Voda ulazi Viljarealu u uši.

FK Bajern Minhen
foto: EPA/Friedemann Vogel

51. minut - Vraćene su stvari na početak u duelu Reala i Čelsija. Nemaju više Madrđani prednost, poništena je. Niz blokova za Antonija Ridigera, sjajan skok i lopta je u mreži. Šampion Evrope odbija da ispadne.

46. minut - Krenuo je Čelsi po drugi gol, koji mu je neophodan kako ne bi doživeo eliminaciju. Mejson Maunt je proigrao Rubena Loftusa Čika, engleski vezista zavrnuo u sredinu, a defanzivci Reala bili su dobro postavljeni.

I POLUVREME

37. minut - Poslužio se laktom Karim Benzema u duelu i zaradio je žuti karton.

35. minut - Projektil kome se ni Kurtoa nije nadao. Malo je nedostajalo da Antonio Ridiger postigle gol za TV špice.

23. minut - Evo i mađioničara Karima Benzeme! Najbolji igrač Kraljevskog kluba raspalio je sa distance - udarac je blokiran. Da nije, bio bi gol. Mendi je već bio savladan.

1 / 3 Foto: EPA/Sergio Perez

19. minut - Nije prijatno Tibu Kurtoi na početku utakmice, Mejson Maunt je izuzetno raspoložen. Samo što je postigao gol oprobao je još jednom udarac. Ovoga puta nije imao tu silinu u šutu i belgijski čuvar mreže izašao je kao pobednik iz novog mini-okršaja.

15. minut - Zanemeo je Santajgo Bernabeu, zaledio je Mejson Maunt špansku prestonicu. Čelsi vodi u Madridu! Ofanzivac londonskih Plavaca dobio je loptu na ivici šesnaesterca, napravio je dva koraka i probušio mrežu.

FK Čelsi
foto: EPA/Chema Moya

10. minut - Prvi žuti karton - zaradio ga je Ris Džejms. Srušio je Vinisijusa Žuniora na ivici kaznenog prostora. Korak napred i bio bi penal. Kasnije je Benzema loše izveo slobodan udarac.

5. minut - Radi Luki Modriću mozak sto na sat. Sve vidi, ništa mu ne promiče. Ubacivao se Vinisijus, jeo je prostor pred sobom, podelio je Hrvat pasom odbranu Čelsija na dva dela, ali je lopta za nijansu bila jača.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.