KUPI KARTU PA PUTUJ! VAŽNO OBAVEŠTENJE za sve navijače Srbije!
Fudbalska reprezentacija Srbije ne meču protiv Danske, Foto: Profimedia

dobro pročitajte!

KUPI KARTU PA PUTUJ! VAŽNO OBAVEŠTENJE za sve navijače Srbije!

Organizatori Svetskog prvenstva su kao razlog za ovakvu odluku naveli nedovoljan broj smeštajnih kapaciteta za goste i navijače

Objavljeno:

Ljubitelji fudbala i svi ostali koji planiraju da tokom Svetskog prvenstva posete Katar to neće moći bez ulaznice za neku od utakmica na Mundijalu koji se održava u toj zemlju od 21. novembra do 18. decembra.

Domaćini najveće sportske manifestacije ove godine su kao razlog ovakve odluke naveli nedovoljan broj smeštajnih kapaciteta u ponudi za goste i navijače za period trajanja Svetskog prvenstva.

Žreb za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022
foto: EPA/Noushad Thekkayil

Ako, na primer, odlučite da putujete u Katar u vreme Svetskog prvenstva kako biste gledali reprezentaciju, a nemate kartu i želite da je kupite na licu mesta - to vam neće biti dozvoljeno.

Ovako će to izgledati u praksi na aerodromu ili na drugim graničnim prelazima sa Katarom. Jednostavno, ko ne bude imao kartu za SP, a dolazi iz inostranstva, neće mu biti dozvoljeno da uđe u zemlju. To će moći samo navijači koji budu posedovali uredno kupljenu ulaznicu sa FIFA žigom, sa kojom će moći da borave u nekoj od mundijalskih zona.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.