Skandal, bruka, sramota! Pretučen otac Bogdana Bogdanovića u Istanbulu!
Foto: AP

sramota!

Skandal, bruka, sramota! Pretučen otac Bogdana Bogdanovića u Istanbulu!

Neverovatne vesti stižu nam iz Turske

Objavljeno: 20:52h

Eurobasket u Istanbulu ipak, nije mogao da prođe bez incidenata. Kako saznaju 'Novosti', svedoci jednog večernjeg neprijatnog događaja nisu igrači, već porodica lidera srpskog tima Bogdana Bogdanovića. Posle polufinalne utakmice i pobede nad Rusijom, u jednom restoranu u Istanbulu, u kome je bio okupljen veliki broj naših ljudi, došlo je do rasprave oko izbora muzike, gde je napadnut Bogdanov otac Dragan.

Plejmejker kakvog su tražili: Parizanu stiže još jedno pakleno pojačanje! (VIDEO)

On je čak dobio udarac u glavu pa je slavlje završio sa manjim posekotinama na licu. Incidentu je prisustvovala i njegova ćerka Bojana.

foto: AP Photo/Lefteris Pitarakis

Zaista, ovakav skandal se ne pamti, tim pre jer se radi o ocu našeg najboljeg košarkaša na Eurobasketu u Turskoj. Uz to, srpski navijači su fantastično bodrili košarkaše tokom svih utakmica i bili su svima za primer.

JAVNOST OVO NIJE ZNALA: Zvezda se u isto vreme borila za Dončića i još jednog igrača! Jednog je uspela da potpiše, ali Luku nije! (FOTO)

Interesantno je da se o ovom nemilom događaju u završnici šampionata nije pisalo u turskim medijima, a iz cele priče je bila isključena i turska policija,jer da je nešto o tome dospelo u javnosti, skandal bi sigurno poprimio neviđene razmere, i samim tim bi uticao na igru naših košarkaša, pre svih Bogdana Bogdanovića. A najveća sreća je to što Bogdanov otac ipak nije bio teže povređen.

BONUS VIDEO: Vladimir Lučić dan posle poraza u finalu od Slovenije

(Espreso.co.rs/ Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.