ZA SVE KOJI SU SVOJATALI I POSLE VREĐALI DRAGIĆA I DONČIĆA: Nikola Kojo im odgovorio sarkazmom koji morate pročitati! (VIDEO)
Foto: Reuters/Damir Dervišagić

zasmetalo mu je jako

ZA SVE KOJI SU SVOJATALI I POSLE VREĐALI DRAGIĆA I DONČIĆA: Nikola Kojo im odgovorio sarkazmom koji morate pročitati! (VIDEO)

Proslavljeni glumac nije mogao da ne prokomentariše ono što se dešavalo posle finala Eurobasketa

Objavljeno: 09:39h

Bolelo je sve nas i bili smo tužni zbog poraza srpskih košarkaša u finalu Eurobasketa od Slovenije.

Neki su bili i ljuti, a neki su pomalo preterivali u svemu tome, posebno ih je zabolelo i razljutilo to što za Sloveniju igraju dva momka srpskog porekla, koji su bili tokom celog turnira raspoloženi za igru i najviše nam muka zadali u finalu uz Prepeliča.

Goran Dragić i Luka Dončić su se našli na udaru mnogih Srba zato što su se borili za zlatnu medalju sa Slovenijom, pa su bili izloženi i različitim uvredama zbog toga što prema mišljenju pojedinaca tako igraju protiv zemlje odakle vuku korene.

foto: AP Photo/Lefteris Pitarakis

To je posebno izrevortiralo proslavljenog glumca Nikolu Koja koji je putem Tvitera na sarkastičan način odgovorio srpskim navijačima koji su napadali Dragića i Dončića.

- Šved je, u stvari, Aleksa i živeo je u ŠveCku, a za braću Gasol se zna da su Pavle i Marko iz okoline Uba, tako da - napisao je Kojo uz fotografiju idealne petorke Eurobasketa u kojoj su još bili Dragić, Dončić i naš Bogdan Bogdanović.

Da podsetimo, ni Dragić, ni Dončić nikada nisu krili svoje srpsko poreklo, ali isto tako su i podsećali da je Slovenija njihova zemlja koja im je sve dala i da se osećaju kao Slovenci.

BONUS VIDEO: Atmosfera među srebrnim srpskim košarkašima na povratku iz Istanbula - 4. deo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.