Andrej Kirilenko pred Srbiju: Pa nisu svi Hrvati... (FOTO)
Foto: EPA/Sergei Ilnitsky

rus rekao svoje

Andrej Kirilenko pred Srbiju: Pa nisu svi Hrvati... (FOTO)

- U petak ćemo ponovo da se preispitamo

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Rusije na ovogodišnjem Eurobasketu beleži sjajne rezultate, a naredni rival biće joj selekcija Srbije...

SPREMA SE INVAZIJA NEMACA NA BEOGRAD: Delije, neće verovati svojim očima kad pročitaju koliko karata su tražili navijači Kelna od Zvezde!

Predsednik ruskog saveza i živa legedna košarke Andrej Kirilenko se dotakao polufinalnog susreta koji je na programu u petak.

On je takođe spomenuo i Hrvate...

foto: AP

- Očekivali ste da pobeđujemo svakog kao Hrvate po 20 poena razlike? Naravno, svi bi to voleli. Ali ne vredi računati na to. Prema logici stvari, trebao nam je ovakav meč u ovom trenutku - kaže Kirilenko i dodaje:

- U petak ćemo ponovo da se preispitamo sa Srbijom. Ovog trenutka opcija 'čekamo iza ugla' ne vredi ništa. Kada igrate protiv jednog protivnika tri puta za mesec dana ne možete da računate na efekat iznenađenja. Srbi na ovom turniru nisu previše efikasni, ali su efikasni. Pobedili su sve rivale osim Rusije i u petak nameravaju da isprave svoje greške - rekao je Kirilenko za "Sport Ekspres"...

BONUS VIDEO: Bogdan posle trijumfa nad Italijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.