RADULJICA PRED PUT: Da nije bilo te "dosadne" povrede... Hoću da kad stignem u Kinu me sačekaju dobre vesti iz Istanbula!
Foto: Marina Lopičić

navija svim srcem

RADULJICA PRED PUT: Da nije bilo te "dosadne" povrede... Hoću da kad stignem u Kinu me sačekaju dobre vesti iz Istanbula!

Reprezentativni centar se sprema za putovanje i novo poglavlje u svojoj karijeri

Objavljeno:

Nedostaje Miroslav Raduljica reprezentaciji Srbije na Eurobasketu, a nedostaje i ona njemu.

Sjajni centar koji je uvek u nacionalnom timu pružao najbolje partije, morao je da odustane od nastupa zbog povrede kolena, ali sa pažnjom prati kako njegovi drugovi igraju na Evropskom prvenstvu.

foto: KSS/Nebojša Paraušić

- Mogu mnogo. Ako neko nije verovao u njih pre šampionata, evo sada je u Istanbulu mogao da se uveri. Odlični su - rekao je Raduljica i iznenadio se podatkom da nas Italijani, sa kojima igramo u četvrtfinalu, nikada nisu pobedili na velikom takmičenju od kada se zovemo Srbija.

Kada je reč o savetu koji bi dao saigračima za taj duel, on to ipak prepušta najboljem stručnom štabu.

foto: Marina Lopičić

- Imaju oni najbolji stručni štab iza sebe koji će im dati sjajne savete, a moje je, od onog momenta kada sam napustio pripreme, da kao svaki Srbin i navijač srpske reprezentacije, navijam za njih. Verujem u njih i ne sumnjam da će me, kada budem došao u Kinu, s obzirom na to da je utakmica u vreme leta, obradovati. Kao što će obradovati i celu naciju.

Kada je reč o njegovom zdravlju, povreda bi trebalo da je sanirana i uskoro ga očekuje put u Kinu, gde će se priključiti svom novom timu Đangsu Dragons.

foto: Marina Lopičić

- Sve vreme sam bio u kontaktu s klubom, pa smo se dogovorili da krenem tamo, kako bih se upoznao sa stručnim štabom, saigračima, gradom… Potom slede pripreme. U ovom momentu je najvažnije da sam zdrav i spreman za novo poglavlje u Kini, verujem uspešnije nego prethodno - rekao je Raduljica za portal "Basketball Sphere".

A upravo ga je ta povreda, koja nije teška, već joj je samo potebno više vremena da se zaleči, sprečila da igra na Eurobasketu.

- Želeo sam, kao svi mi, da zaokružim jedan zaista fenomenalan period u reprezentaciji igranjem na EP u Turskoj. Nažalost, zadesila me je ta povreda u nezgodnom momentu. Nije bila velika, ali jeste dovoljno „dosadna“ da mi ne dozvoli da se dobro pripremim i pružim maksimum. Međutim, sada je to potpuno u drugom planu. U prvom su ovi momci koji igraju za našu reprezentaciju na Evrobasketu.

BONUS VIDEO: Bogdanović se slika sa policajcima u Turskoj

(Espreso.co.rs / Izvor: Basketball Sphere)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.