Kad si dete onda ne igraš, nego se igraš košarke: Porzingis je dobio svoju prvu noćnu moru i zove se Luka Dončić! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/SEDAT SUNA

strašan igrač!

Kad si dete onda ne igraš, nego se igraš košarke: Porzingis je dobio svoju prvu noćnu moru i zove se Luka Dončić! (FOTO) (VIDEO)

Uz svog cimera Gorana Dragića, Luka Dončić vodi Sloveniju ka velikom uspehu u Istanbulu

Objavljeno: 10:09h

Košarkaška reprezentacija Slovenije savladala je Letoniju rezultatom 103:97 i tako se plasirala u polufinale Eurobasketa.

foto: AP/Jussi Nukari

Slovenci igraju fenomenalnu košarku na ovom Evropskom prvenstvu, a centralne figure tima koji sa klupe predvodi Igor Kokoškov su svakako Goran Dragić i Luka Dončić.

Nikad ne biste pogodili ko se gura i lakta da se slika s Bobijem, Bogdanom i Saletom! (FOTO) (VIDEO)

Dragić igra kako se od njega i očekivalo, kao najiskusniji igrač predvodi svoju reprezentaciju na oproštaju od nacionalnog tima, pa je tako i protiv Letonije postigao 26 poena.

foto: REUTERS/Murad Sezer

Ipak, retko ko je mogao da očekuje da će njegov cimer Luka Dončić igrati ovako zrelo. Dončić važi za jednog od najvećih talenata svetske košarke, ali na ovom Eurobasketu igra kao da je već godinama glavni igrač svoje reprezentacije.

foto: EPA/SEDAT SUNA

Tako je bilo i u četvrtfinalu protiv Letonije kada je postigao 27 poena uz neke neverovatne poene i asistencije. To je prepoznala i FIBA, pa je posvetila video snimak Dončiću na kome možete videti sve najbolje poteze mladog Slovenca na utakmici protiv Letonije.

Uživajte...

BONUS VIDEO: Turski policajci se slikaju sa Bobijem Marjanovićem

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.